Virtas karosas

Ingridientai:
1 kg karosų,
prieskoninių daržovių (svogūnų, petražolių, saliero),
prieskonių (kvepiančiųjų pipirų, 1 lauro lapelis, mairūnų),
druskos,
1 stiklinė agurkų padažo (žiūrėti "Padažai").
Gaminimas
Nuvalyta ir nuplauta žuvis supjaustoma gabalais, pasūdoma ir sudedama į prieskoninių daržovių ir prieskonių sultinį, (sultinys turi žuvį vos apsemti) ir verdama 1/2 val.
Tiekiama sudėta į pašildyta pusdubenį su virtomis arba troškintomis daržovėmis (pupelėmis, morkomis, žaliaisiais žirneliais). Agurkų padažas duodamas padažinėje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!