Virta žuvis su razinomis

Ingridientai:
1,5kg. žuvies (karpio, lydekos),
prieskoninių daržovių (morkos, saliero, petražolės, svogūno, poro),
maltų pipirų, druskos,
laurų lapų.

Padažui:
1 stiklinė baltojo vyno,
150g. razinų, gvazdikėlių,
malto cinamono,
2 šaukštai cukraus,
1 šaukštas miltų,
1 šaukštas sviesto,
citrinų sulčių, druskos.
Gaminimas
Žuvį nuvalome, nuplauname, supjaustome gabalais ir išverdame su prieskoninėmis daržovėmis ir prieskoniais. Iš recepte nurodytų produktų išverdame padažą. Miltus pakepiname svieste, atskiedžiame sultiniu, kuriame virė žuvis, ir supilame į padažą. Išvirtus žuvies gabalus sudedame į padažą ir 10 minučių kepame karštoje orkaitėje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!