24 rezultatų ieškant "marinuota"

Marinuota jautiena su lašinukais

Mėsą sudėti į dubenį ir apibarstyti prieskonių mišiniu, užpilti acto. Taip mėsą palaikyti 3 dienas. Tada prismaigstyti lašinukų, surišti. Po to pakepinti, įpilti marinato ir patroškinti. Į padažą supilti vandenyje plaktus miltus, grietinėlę, pagardinti marinatu, pakaitinti ir pe..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota veršiena

Veršieną supjaustyti ir pamušti. Tada apšlakstyti sultimis. Alyvų aliejų sumaišyti su supjaustytu svogūnu, įdėti pipirų, sugrūstą lauro lapą. Mėsą suvilgyti aliejuje ir tada užpilti aliejumi. Taip palaikyti 6 valandas. Kepti tame pačiame aliejuje 15 minučių. Patiekti su marinuot..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota veršiena su grietine

Mėsą supjaustyti, pamušti, užpilti marinatu, pagamintu iš sulčių, aliejaus, supjaustyto svogūno, tarkuotų daržovių ir uždengus palaikyti 2 valandas šaltai. Tada mėsą apvolioti miltuose, pakepinti, sudėti į puodą, įpilti marinato, vandens, sudėti prieskonius ir troškinti 20 minu..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota veršienos filė su pankoliais

Mėsa paruošiama. Pankolio sėklos, kmynai, cukrus ir druska sumaišomi. Mišinys sukrečiamas ant mėsos, gerai pridengiama plėvele. Mėsa laikoma šaldytuve i 24-48 valandų. Prieš patiekiant mėsą į stalą, ji supjaustoma plonytėmis riekutėmis. Valgoma su svogūnų tzatziki ir marinuotais..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota stinta

Pries kepdami berkite du saukstelius vanilinio cukraus,2 saukstelius kepimo milteliu,2 stiklines miltu,imuskite 3 kiausinius,ipilkite puse stiklines aliejaus.Galite iberti razinu arba kitu dziovintu vaisiu.Labai gerai viska ismaisykite.Kepimo forma istepkite riebalais,kepkite 40 minuciu 180-200 lai..

Recepto vertinimas: 3

Marinuota vištienos filė su daržovėmis ir ryžiais

1. Sumaišykite marinato ingredientus. Sudėkite vištienos filė į marinatą ir palaikykite šaldytuve 3–4 val. Filė apkepti. 2. Išvirkite ryžius, kaip nurodyta ant pakuotės. 3. Išimkite iš ankštpipirio sėklas ir supjaustykite jį rėžiukais. Brokolius apibarstykite kariu ir pakepkite ..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota jautienos išpjova

Sumaišyti lygiomis dalimis sojas, kečupą ir apelsinų sultis. Imbierą nulupti ir sutarkuoti bulvine tarka arba smulkiai sukapoti. Česnako skilteles smulkiai sukapoti. Viską sumaišyti su padažu, pridėti grūstų pipirų ir TABASCO padažo pagal skonį. Druskos dėti nereikia, nes sūrumą s..

Recepto vertinimas: 5

Troškinta marinuota jautiena

Nuo mėsos nugramdyti plėves. Vandenyje pavirinti prieskonius, įpilti acto, vyno, įdėti citrinos gabalėlių ir ataušinti. Mėsą sudėti į pagamintą marinatą ir dažnai vartant laikyti šaldytuve 1--4 dienas (priklausomai nuo gabalo dydžio ir gyvulio amžiaus). Paskui išimti iš marinato..

Recepto vertinimas: 3

Troškinta marinuota ir prismaigstyta lašiniukų jautiena

Nuo mėsos nugramdyti plėves, sudėti ją į porceliano ar fajanso dubenį, apibarstyti susmulkintų prieskonių mišiniu ir užpilti silpnu acto tirpalu. Dubenį uždengti dangčiu ir dažnai vartant laikyti 2--6 dienas (priklausomai nuo mėsos kokybės ir gabalo dydžio) vėsioje patalpoje. Mari..

Recepto vertinimas: 0

Aviena, marinuota su garstyčiomis

Česnako skilteles nulupame, sugrūdame ir sumaišome su visais kitais komponentais, išskyrus mėsą. Mėsą supjaustome gabalėliais, sudedame į marinatą ir 1-2 valandoms padedame šaltai. Susmeigiame mėsą ant iešmų ir kepame įkaitintame grilyje maždaug 15 minučių. ..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, marinuota su burbonu

Dideliame dubenyje sumaišome visus komponentus, išskyrus mėsą. Mėsą nuplauname, nusausiname ir įdedame į marinatą. 10-12 valandų laikome šaltai. Per tą laiką kelis kartus apverčiame. Kepame mėsą įkaitintame grilyje vidutinėje temperatūroje 20 minučių. Kepdami vieną ka..

Recepto vertinimas: 0

Aviena, marinuota aluje

Avieną supjaustome kubeliais, užpilame alumi ir padedame 2 valandoms šaltai. Svogūnus nulupame ir supjaustome žiedais. Paprikas perpjauname per pusę, išvalome ir supjaustome kvadratėliais. Mėsą, daržoves ir ananaso žiedus pakaitomis susmeigiame ant iešmų. Kepame įkaitintame ..

Recepto vertinimas: 0

Veršiena, marinuota su citrinomis

Mėsą supjaustome į keturias dalis ir šiek tiek pamušame. Citrinas nuplauname, nusausiname, nutarkuojame žievelę ir išspaudžiame sultis. Česnaką nulupame ir sugrūdame. Dideliame dubenyje sumaišome vyną, aliejų, citrinų sultis ir žievelę, česnaką bei pipirus. Veršieną s..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, marinuota su raudonuoju vynu

Gaminame padažą. Į dubenį supilame vyną, actą, sudedame pomidorų padažą, pastą, garstyčias, rozmarinus, česnaką ir viską sumaišome. Mėsą šiek tiek padaužome ir valandą marinuojame. Vieną kartą apverčiame. Kepame grilyje po 15-20 minučių iš abiejų pusių. ..

Recepto vertinimas: 4

Kiauliena, marinuota su garstyčiomis

Dubenyje sumaišome laurų lapelius, garstyčias, obuolių sultis, actą, pipirus ir druską. Mėsą supjaustome nemažais kubeliais, sudedame į marinatą, pridengiame ir padedai šaltai. Marinuojame valandą. Obuolius perpjauname per pusę, pašaliname sėklalizdžius ir supjaustome skil..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, marinuota su mėtomis

Paruošiame marinatą. Mėtas smulkiai supjaustome, sudedame likusius komponentus ir viską sumaišome. Mėsą šiek tiek padaužome ir 2 - 3 valandas marinuojame. Išimame iš marinato, pasūdome ir kepame grilyje po 3 - 4 minutes iš abiejų pusių. ..

Recepto vertinimas: 0

Elnienos šašlykai

Paruošiame marinatą. Vyno actą praskiedžiame tokiu pat kiekiu virinto šalto vandens. Sudedame smulkiai supjaustytą svogūną, su druska sugrūstą česnaką, suberiame cukrų, stambiai sugrūstus pipirus ir mažais gabalėliais sulaužytus laurų lapelius. Elnienos filė supjaustome 30 -..

Recepto vertinimas: 3

Marinuota jautiena su razinomis

Petražolės šaknį ir morką nuskutame, nuplauname ir smulkiai supjaustome. Smulkiai supjaustome ir nuluptą svogūną. Paruoštus produktus dedame į puodą. Supilame vyną, actą, vandenį ir užverdame. Įberiame garstyčių sėklų, kalendrų ir mairūnų, įdedame laurų lapelių ir gvazdik..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su marinuota ir kepta vištiena

Marinatui pagaminti smulkiai sukapokite imbiero šaknį ir česnaką. Sudėkite į sojos padažą, supilkite cukrų, įpilkite po 15 ml(1 šaukštą) ryžių vyno ir sezamo aliejaus ir 30 ml(2 šaukštus) augalinio aliejaus. Gamindami padažą, 60 ml marinate perpilkite į kitą dubenį, ten pat s..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota žuvis (Pescado en escabeche)

Keturias česnako skilteles su luobele paskrudinkite sausoje keptuvėje, žiūrėdami, kad neprisviltų. Išimkite ir nulupkite, kaip ir likusias česnako skilteles. Pipirų grūdelius, cinamono lazdelę, gvazdikėlius, raudonėlius ir kmynus trumpam suberkite į įkaitintą keptuvę ir maišydami..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos šašlykai su baklažanais

Mėsą nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais, įtrinkite prieskoniais, apšlakstykite greipfrutų sultimis, pasūdykite, pagardinkite cukrumi ir pipirais, pamaigykite rankomis ir 2 val. palikite šaltai, kad pasimarinuotų. Marinuotą kiaulieną suverkite ant i..

Recepto vertinimas: 1

Marinuota paprika (Ramunės)

Į iškaitintus stiklainius dedame lauro lapų, kvepiančiųjų ir karčiųjų pipirų žirnelių. Papriką perpjauname, išvalome sėklas ir pjaustome pagal norą: kubeliais, šiaudeliais, juostelėm... ir nuplikinam verdančiu vandeniu. Užverdam marinatą, suberiam paprikas ir paverdam 2 - 3 mi..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota paprika su kopūstais

Kopūstus susmulkinti, išmaišyti su druska, pipirais ir cukrumi. Papriką nuplauti, išskobti vidų ir pridėti ten kopūstų. Užpilti marinatu iš vienodo kiekio vandens ir acto. Uždengus stiklainius pakaitinti - pirmą dieną 30min., 100 laipsnių temperatūroje; antrą dieną - 20min., 90 l..

Recepto vertinimas: 0

Haitietiškas jautienos Tasau (marinuota jautiena)

Į šaltą vandenį supilkite citrinų ir apelsinų sultis, sudėkite ankštinius pipirus, nuluptus svogūnus ir česnakus, sutrin tus gvazdikėlius, čiobrelius, pipirus ir petražoles, pasūdykite. Jautieną supjaustykite plonomis riekelėmis ir sudėkite į paruoštą vandenį; palaikykite..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: marinuota