25 rezultatų ieškant "pipiras"

Graikiniai riešutai su saldžiarūgščiu padažu -tian-suan-he-tao

Gerai sumaišyti prieskonius, tada pridėti vieną šaukštą aliejaus ir dar kartą sumaišyti. Išmaišyti padažą, kuris bus naudojamas vėliau. Išgliaudyti graikinius riešutus ir apvirti karštame vandenyje (1 minutę), nusausinti. Užkaitinti pusę litro vandens, įberti šaukštą druskos ..

Recepto vertinimas: 0

Lašišinis tortas

Išvirti bulves su lupenom. Paimti konservuotą lašišą, pašalinti kaulus ir odą. Nulupti bulves ir pertrinti per sietelį. Įdėti žalumynų, sviestą, lašišą ir druską. Viską gerai sumaišyti. Gautą masę išimti į formą išteptą sviestu ir palikti šaldytuve parai. Ištraukus perd..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir aguročių sriuba

Morkas, petražoles, porą, pipirą susmulkinkite, užpilkite lydytu sviestu ir patroškinkite. Bulves ir agurotį nulupkite, supjaustykite, dėkite į verdantį vandenį arba daržovių nuovirą ir virkite 5 – 10 minučių. Baigiant virti sudėkite supjaustytus pomidorus, pasūdykite. Paskaninkit..

Recepto vertinimas: 0

Sojos padaže ir citrinų rūgštyje marinuota vištiena

Marinuoti vištieną sojos padažę, citrinų sultyse ir imbiere 30 minučių. Išvirti ryžius kaip nurodyta ant pakuotės. Sušildyti 2 valgomuosius šaukštus sezamo aliejaus keptuvėje iki vidutinės temperatūros ir pradėti kepti vištieną. Iškepus vištieną ir ją išėmus į keptuvę pri..

Recepto vertinimas: 0

Padažas su raugintais agurkais

Pomidorų tyrę troškinti kartu su svogūnais. Kiek patroškinus, sudėti nuluptą smulkiai supjaustytą raugintą agurką ir ankštinį pipirą. Pagamintą padažą pagardinti garstyčiomis ir tarkuotais krienais. Padažas tinka prie virtos kiaulienos, avienos ir jautienos ..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos plovas

Vištą išvirti su stambiai supjaustytais prieskoniniais žalumynais ir prieskoniais. Ryžius perplauti nusausinti, pakepinti su puse normos riebalų. Tada įpilti 4 stiklines vištienos sultinio, įberti druskos, maltų pipirų, kario miltelių, razinų, viską 10 minučių pavirinti ant silpnos ..

Recepto vertinimas: 0

Kimšta kalakuto krūtinė

Svogūną smulkiai sukapoti. Salierą nulupti, morkas nuskusti ir supjaustyti plonais griežinėliais. Grybus nuvalyti ir supjaustyti šiaudeliais. Pomidorą nuplikyti, nulupti odelę, pašalinti kotelio vietą ir sėklas. Didesnėje keptuvėje įkaitinti aliejų ir apie minutę pakepinti svogūną..

Recepto vertinimas: 1

Žaliasis padažas su raugintais agurkais

Pomidorų tyrę troškinti kartu su svogūnais, kiek patroškinus sudėti smulkiai supjaustytą raugintą agurką ir ankštinį pipirą. Pagamintą padažą pagardinti garstyčiomis ir tarkuotais krienais. Patiekti prie virtos kiaulienos, jautienos, avienos. ..

Recepto vertinimas: 0

Cola viščiukas

Į didelę keptuvę supilkite kolą su kečiupu, tuomet sudėkite svogūnus ir pipirus. Uždenkite ir visa tai troškinkite apie valandą. Ištraukite vištieną, o padažą laikykite ant ugnies ir maišykite kol sutirštės. ..

Recepto vertinimas: 3

Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais

Ingridientai nurodyti trilitriniui stiklainiui. Jei darote kituose stiklainiuose - komponentus atitinkamai sumažinkite ar padidinkite. Užpilamo marinato litrui reiks: 1 L vandens, 100ml acto, šaukštas druskos, šaukštas cukraus, 3 lauro lapeliai, 5 kvapieji pipirai. Agurkų galiukus nupjauki..

Recepto vertinimas: 0

Bulvinė pica

Bulves ir morkas sutarkuoti, sudėti supjaustytą porą, įmusti kiausinius, suberti prieskonius. Viską gerai ismaisyti, sukrėsti į riebaluotą formą, islyginti. Ant virsaus įspausti desros arba kumpio gabaliukus, apkepti orkaitėje, apdėti pomidorų, pipirų griežinėliais, užpilti grietine..

Recepto vertinimas: 3

Vištienos sriuba su raudonaisiais lęšiais

Gaminimo eiga: krūtinėlių filė supjaustykite mažais gabalėliais. Keptuvėje įkaitinkite 60 ml (4 saukstus) alyvų aliejaus, sudėkite vistieną ir retkarčiais pamaisydami, kepkite, kol paruduos. Sudėkite česnakus, svogūnus, paprikas bei čili pipirus, ismaisykite ir retkarčiais pamaisyda..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir obuolių mišrainė

Bulvės ir obuoliai supjaustomi griežinėliais, salieras - mažais kubiukais, pipiras ir svogūnas - smulkiai sukapojami. Viskas sumaišona, pasūdoma ir, sudėjus į salotinę, užpilama padažu. Padažui: grietinė išplakama su garstyčiomis ir majonezu, įberiama sauja smulkiai supjaustyt..

Recepto vertinimas: 5

Aštrūs vištienos gabalėliai su medumi

1. Sumaišyti šviežią čili, čili miltelius, sutarkuotus imbierą ir laimo žievelę. Gerai išmaišyti produktus. Mišiniu įtrinti supjaustytą vištieną ir palaikyti bent 2 val., kad prieskonių skonis ir aromatas įsigertų į vištieną. 2. Inde "vok" įkaitinti pusę aliejaus. Į ..

Recepto vertinimas: 0

Šaltasis plato

Jautieną ir kiaulieną išvirti ir supjaustyti kubeliais. Paprikos ankštis supjaustyti nedideliais kvadratiniais gabaliukais ir sumaišyti su mėsa. Įdėti riekutėmis pjaustytus svogūnus, supjaustytas petražoles ir koriandro žalumą. Augalinį aliejų sumaišyti su actu, įberti druskos. Ga..

Recepto vertinimas: 0

Gaspačio (Jūratės)

Pomidorus nuplikyti karštu vandeniu, nulupti odelę, išimti sėklas ir smulkiai supjaustyti. Susmulkinti taip pat papriką, agurką, česnaką ir svogūną. Visas susmulkintas sudedamąsias dalis dar sutrinti trintuvu, kol bus vientisa masė. Įpilti aliejaus, aštraus padažo, įberti druskos. ..

Recepto vertinimas: 5

Pomidorų-agurkų salotos su svogūnais ir alyvuogėmis

Į salotinę suberkite svogūnus ir pasūdykite. Įdėkite pomidorus, agurkus, žaliąjį pipirą ir raudoną aitriąją papriką. Nedideliame dubenėlyje šakute išsukite aliejų su citrinos sultimis, druska ir pipirais. Gautu užpilu apšlakstykite salotas ir gerai išmaišykite. Papuoškite al..

Recepto vertinimas: 0

Nicos salotos I

Įkaitinkite iki 180°C laipsnių orkaitę. Išvirkite kiaušinius (8 min. nuo vandens užvirimo), išvirusius palaikykite šaltame vandenyje, nulupkite ir supjaustykite kiekvieną į keturias dalis. Į kepimo skardą suberkite duonos kubelius ir pakepinkite orkaitėje, kol gražiai apskrus. Leisk..

Recepto vertinimas: 0

Pupelių salotos su svogūnais ir ankštiniais pipirais

Suberkite pupeles į didelį dubenį. Sudėkite ankštinius pipirus, svogūną, česnaką, petražoles ir viską gerai išmaišykite. Atskirame dubenėlyje išmaišykite aliejų su citrinos sultimis. Pagardinkite druska ir pipirais. Gautu užpilu apšlakstykite salotas, išmaišykite ir palikite p..

Recepto vertinimas: 0

Kviečių salotos su mocarelos sūriu ir kukurūzais

Į pasūdytą verdantį vandenį suberkite kviečius ir virkite 35-40 min., kol suminkštės. Išvirusius perliekite šaltu vandeniu, nusausinkite ir paberkite ant švaraus virtuvinio rankšluosčio, kad visiškai nudžiūtų. Grilyje pakepinkite raudonąjį pipirą, nuolat iš visų pusių va..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su daržovėmis ir pievagrybiais

Nuo artišokų nuimkite išorinius lapus. Nupjaukite trečdalį lapų viršaus. Perpjaukite pusiau, išgremžkite šerdį, smulkiai supjaustykite. Sudėkite į indą su vandeniu bei citrinos sultimis. Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus. Įdėkite čes..

Recepto vertinimas: 0

Ugniniai avienos šašlykai (Ramun?s)

Iš karbonado išimami kaulai. Mėsa supjaustoma plonomis juostelėmis. Veriama ant iešmų pakaitomis su svogūno ketvirtėliais ir lašinių gabalėliais. Viskas sutepama aliejumi, pagardintu druska, žiupsneliu rozmarino. Kepama įkaitusiame grilyje 5 minutes. Baigiant kepti apliejama slyvų tr..

Recepto vertinimas: 5

Duonos ir pomidorų salotos su pesto padažu

Duonos kubelius apvoliokite aliejuje, suberkite į keptuvę ir pakepkite 1-2 min., kol gražiai pagels, tuomet leiskite atvėsti. Nedidelėje keptuvėje įkaitinkite 3 šaukštus aliejaus ir apie 1 min. pakepinkite čili pipirą kol suminkštės, bet neparuduos. Nukelkite nuo ugnies, leiskite..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutienos ir makaronų ragú su šalavijais

Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apie 5 min. ant lėtos ugnies pakepinkite svogūną, čili ir ankštinius pipirus, kol šiek tiek suminkštės, bet ne paruduos. Sudėkite maltą kalakutieną ir pamaigydami medine mentele kepkite ant aukščiausios ugnies, kad lengvai paruduotų. Tuome..

Recepto vertinimas: 3

Kepta sardinių filė

Keturis folijos lakštus sutepkite aliejumi. Į kiekvieną jų padėkite porciją sardinių (odele žemyn). Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temperatūros. Dubenyje sumaišykite pomidorus, ankštinius pipirus, kaparėlius, pomidorų padažą, česnaką, citrinos sultis, druską bei juoduosius ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pipiras