Varškės ir pomidorų „Grybukai“

Ingridientai:
1 kg pomidorų;
500 g varškės;
200 g sviesto;
5 skiltelės česnako;
Krapų arba petražolių;
Šiek tiek druskos.
Gaminimas
Varškę gerai ištrinkite su sviestu iki vientisos masės. Sumaišykite su grūstais česnakais ir gerai pasūdykite. Šlapiomis rankomis iš gautos masės suformuokite kūgio formos grybų kotelius.

Smulkiai sukapotus žalumynus suberkite į plokščią lėkštę. Ant jų sustatykite pagamintus grybų kotelius. Ant viršaus uždėkite per pusę perpjautų pomidorų puseles- bus kepurėlės. Ant jų galite iš majonezo padaryti baltus taškelius. Prieš patiekdami kiek palaikykite šaldytuve.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!