Ukrainietiški barščiai (Natalijos)

Ingridientai:
Marinuoti burokėliai;
Rauginti kopūstai (gali būti ir švieži);
Morkos;
Bulvės;
Rūkyti šonkauliukai;
Prieskoniai (lauro lapas, druska, pipirai).
Gaminimas
Apverdame šonkauliukus, į vandenį įdedame 1 lauro lapą, druskos, pipirų. Kai mėsa suminkštėja, sudedame daržoves: burokėlius, morkas, bulves, kopūstus (daržovių nepagailėkite, nes sriuba turi būti tiršta). Verdame kol išvirs šonkauliukai ir daržovės. Patiekiame su grietine. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Rasa 2011-06-30 16:38:48
Cia ne ukrainietiski barsciai, o paprasciausia sriuba.