Troškinta veršiena su pievagrybiais

Ingridientai:
1,5kg veršienos su kaulu (mentės),
2 stikl. mėsos sultinio (gali būti iš kubelių),
pusė stikl. grietinės,
500g pievagrybių,
cukinija (300g),
3 morkos (200g),
2 svogūnai (100g),
2 skilt. česnako,
3 v.š. miltų,
pusė stikl. aliejaus,
druskos,
pipirų.
Gaminimas
Mėsą nuplauti, nusausinti ir išimti kaulą. Supjaustyti mažais gabalėliais, pasūdyti ir pavolioti miltuose. Svogūnus ir česnaką sukapoti. Puode įkaitinti aliejų, jame apkepinti mėsą, sudėti svogūnus, česnaką, užpilti sultiniu, pasūdyti, įberti pipirų. Kol mėsa troškinasi supjaustyti morkas griežinėliais, cukinijas- stambiais kubeliais. Patroškinus 30min į mėsą sudėti morkas, baigiant troškinti- cukiniją ir grietinę. Pievagrybius supjaustyti gabaliukais, pakepinti su trupučiu sviesto ar aliejaus, pasūdyti. Veršieną su daržovėmis dėti į lėkštes, užpilti padažu, kuriame troškinosi, ant viršaus sudėti pievagrybius.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!