6 rezultatų ieškant "konditerijos"

Ananaso bavarijos kremas

Išmirkyti ir ištirpinti želatiną 1/4 stkl. ananasų sultyse.Užvirti likusias sultis.Vos vos suplakti kiaušinio trynius su cukrumi.Sultis pamažu pilti ant kiaušinių masės ir ant mažos ugnies pastoviai maišant virti kol masę dengs šaukštelio kuprelė, o perbraukus pirštu linija laikys..

Recepto vertinimas: 0

Šakotis

Dideliame moliniame dubenyje sviestas mediniu šaukštu gerai išsukamas, mušama po 1 trynį, beriama po šaukštą cukraus, šaukštą miltų ir sukama vėsioje patalpoje, kol visi šie produktai sudedami. Kai tešla pasidaro puri ir ima tirštėti, po truputį įpilama grietinėlės. Prieš..

Recepto vertinimas: 4

Ananaso bavarijos kremas

Išmirkyti ir ištirpinti želatiną 1/4 stkl. ananasų sultyse. Užvirti likusias sultis. Vos vos suplakti kiaušinio trynius su cukrumi. Sultis pamažu pilti ant kiaušinių masės ir ant mažos ugnies pastoviai maišant virti kol masę dengs šaukštelio kuprelė, o perbraukus pirštu linija la..

Recepto vertinimas: 4

Maži spalvoti bezė sausainėliai

Orkaitę įkaitinti iki 100°C temperatūros. Skardą iškloti kepimo popieriumi. Baltymus išplakti iki standžių putų. Plakant suberti smulkų cukrų ir supilti citrinos sultis. Plakti elektriniu maišikliu pačiu didžiausiu greičiu, kol masė ims blizgėti ir pasidarys labai standi. Ją dė..

Recepto vertinimas: 0

Ananaso bavarijos kremas

1. Ismirkyti ir istirpinti zelatina 1/4 stkl. ananasu sultyse. Uzvirti likusias sultis. Vos, vos suplakti kiausinio trynius su cukrumi. Sultis pamazu pilti ant kiausiniu mases ir ant mazos ugnies pastoviai maisant virti kol mase dengs saukstelio kuprele, o perbraukus pirstu linija laikysis nepajudej..

Recepto vertinimas: 0

Riešutiniai pyragėliai

Margarina issukame su cukrumi, vaniliniu cukrumi bei midaus gerimu, imusame kiausinius. Miltus sumaisome su kepimo milteliais, piena su riesutais. I tesla dalimis dedame miltus, piena bei riesutu misini. I riebalais pateptasformeles isdalijame tesla (mazdaug po 2 saukstus i viena formelęe), pabarst..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: konditerijos