TORTAS "EGLĖ"

Ingridientai:
Tešlai:
1/2 šaukštelio cinamono,
2/3 stiklinės cukraus,
2 kiaušiniai,
3/4 stiklinės trintų graikinių riešutų,
1 šaukštelis kepimo miltelių,
1/2 stiklinės medaus,
2 stiklinės miltų,
1/2 stiklinės sviesto, vanilino.

Kremui:
200 g 30% riebumo grietinės,
3 indeliai jogurto,
10 g želatinos.
Gaminimas
Sviestą, medų, cukrų ištirpiname. Tada suberiame graikinius riešutus, cinamoną, druską, vaniliną, miltus. Įmušame kiaušinius. Užmaišome tešlą. Iškočiojame lakštus, išpjauname eglės formą ir kepame 180 laipsnių temperatūroje 15-20 minučių. Iškepusius pertepame jogurtiniu kremu. Grietinę ir jogurtą sumaišome, supilame ištirpintąą želatinąą. Pradėjus stingti, tepame lakštus ir eglutės krašštus. (Kviečiu prie st)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!