Svogūnų, bulvių ir grybų apkepas


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
500 g svogūnų,
500 g bulvių,
100 d džiovintų baravykų,
200 g lašinių ar šoninės,
50 g sviesto,
1 šaukštas miltų,
druskos, lauro lapų, maltų pipirų.
Gaminimas:
Svogūnus supjaustyti, pabarstyti miltais ir pakepti su lašiniais. Pusiau apkepus, įdėti išvirtus baravykus, pipirus, lauro lapus, druskos. Į reibalais išteptą indą sluoksniais dėti bulves ir svogūnų bei grybų masę. Viršuje turi būti bulvės. Paviršiuje dar uždėti sviesto ir kepti orkaitėje, kol bulvės suminkštės. Skanaus! 

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!