Šviežių kopūstų troškinys

Ingridientai:
Kopūsto galva,
6 pievagrybiai,
3-4 pomidorai,
petražolių,
morka,
1/4 žiedinio kopūsto,
2 saliero šakelės,
paprikos ankštis,
2 svogūnai,
žalių žirnelių (šviežių),
dešros (nebūtinai),
šaukštas sultinio koncentrato,
maltos paprikos (saldžios arba
aštrios),
kmynų,
pipirų,
čiobrelių,
druskos.
Gaminimas
Pievagrybius supjaustyti griežinėliais, pakepinti svieste. Atskirai pakepinti vieną supjaustytą svogūną. Kopūstus, papriką ir salierus supjaustyti šiaudeliais. Antrąjį svogūną supjaustyti žiedeliais, susmulkinti žiedinį kopūstą, suberti žirnelius, užpilti 1/2l. vandens, sultinio koncentratu, sudėti grybus ir troškinti, kol daržovės suminkštės. Baigiant suberti prieskonius, keptą dešrą.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!