Šokoladinis tortas su graikiškais riešutais


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1.200g sviesto
2.300g šokolado
žiupsnelis druskos
3.200g cukraus
4.4 kiaušiniai
5.250g miltų
6.1/2 pakelio kepimo miltelių
7.2 šaukštai džiūvėsėlių
8.2 šaukštai stiprios kavos 9.40g riebalų
1016 graikiškų riešutų puselių
Gaminimas:
Ištirpinti sviestą,200g šokolado smulkiai supjaustyti ir suberti į sviestą(šokoladas turi ištirpti).Kremą nukelti nuo ugnies.Šokolado masę paskaninti druska ir cukrumi.Kai cukrus ištirps,įmušti kiaušinius,gerai išsukti.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir suberti į šokolado masę,gerai išmaišyti.Kepimo formą įtrinti riebalais,apibarstyti džiūvėsėliais,supilti tešlą ir pašauti į karštą orkaitę.
100g šokolado supjaustyti mažais gabaliukais,kartu su kava pašildyti karšto vandens vonelėje.Ištirpintą šokoladą išsukti su riebalais.Atvėsusį tortą aptepti kremu ir papuošti riešutais. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!