Šokoladinis pyragas II

Ingridientai:
100g riešutų
200g juodojo šokolado
Ketvirtis stiklinės kvietinių miltų
150g sviesto
Stiklinė cukraus
4 kiaušiniai

Viršui papuošti:
Cukraus pudros ir kavos miltelių
Melisos lapelių
Marcipanų masės

Gaminimas
Ištepti 23 cm skermens skardą išimamu dugnu riebalais ir pabartykite miltais. Įkaitinkite orkaitę iki 150C temperatūros. Sumalkite riešutus ir suberkite į juos šokoladą bei miltus. Išsukite sviestą su cukraus iki purumo. Atskirti trynius nuo baltymų ir imaišykite po vieną į sviestą . Suverskite masę į riešutų ir šokolado masę.
Išplaukite baltymus, subekite likusį cukrų ir plakite , kol masė ims blizgėti. Imaišykite baltymus į tešlą. Sukrėskite tešla įį skardą ir išlyginkite paviršių. Kepkite 50-60min. , kol pyrago krašštas atššoks nuo skardos. Atašušinkite.Pršieš pat patiekdami apibarsykite pyrago šviršižššųų kakava ir cukraus pudra. Papuoškite melisos lapeliais ir mažais marcipaniniais kiašinėėliais . Patiekite likeriu pagardinta plakta grietinėėle.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!