Salotos su kviečiu gemalų padažu

Ingridientai:
2 stiklinės avižinių dribsnių,
2 bananai,
2 obuoliai,
0,5 stiklinės saulėgrąžų,
15-20 džiovintų abrikosų,
aliejaus,
1 šaukštas cukraus.

Padažui:
2 indeliai natūralaus jogurto,
2 šaukštai kondensuoto pieno,
3 šaukštai kviečių gemalų.

Gaminimas
Keptuvėje pakepiname avižinius dribsnius su trupučiu aliejaus ir cukrumi. Pakepintus dribsnius sumaišome su saulėgrąžomis, supjaustytais skiltelėmis obuoliais, griežinėliais - bananais, kvadratėliais - džiovintais abrikosais.
Padažui sumaišome visas sudedamąsias dalis. Paruoštu padažu užpilame salotas.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!