7 rezultatų ieškant "lasas"

Tortas "Kalėdinė eglutė"

Tortas "Kalėdinė eglutė" Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Paplotėliams reikia: 500 g “Malsenos” miltų, 300 g cukraus, 300 g sviesto, 10 kiaušinių, pakelio van. cukraus, 2 st. tirštos uogienės. Pieno glajui: 200 g cukraus, 200 ml pieno, pakelio van. cukraus. Gaminimas: Išs..

Recepto vertinimas: 0

Vaisiniai ledai

Vaisiniai ledai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 40 g žemuogių, 60 g cukraus, 1 g želatinos, 1 g citrinos rūgšties, 1 lašas vaisių esencijos, 100 g vandens. Gaminimas: Uogas pertrinkite per sietelį ir užpilkite karštu vandeniu, išmaišykite ir perkoškite. Tada sudėkite cukrų ir pakaiti..

Recepto vertinimas: 1

Lietuviška eglė

Lietuviška eglė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.20 kiaušinių, 2.1 kg sviesto, 3.1 kg cukraus, 4.3,5 kg miltų, 5.0,5 l grietinės, 6.2 šaukšteliai sodos, 7.1 šaukštelis citrinos rūgšties, 8.1 pakelis vanilino, truputis citrinos sulčių. Glajui (žvaigždutėms klijuoti): 9.0,5 kg cukr..

Recepto vertinimas: 4

Ievutės pyragas

Ievutės pyragas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Tešlai : 1,5 stiklinės miltų, 120 g margarino, 0,5 stiklinės cukraus pudros, 1 kiaušinis, 100 g grietinės ( manau, galima keisti jogurtu). Viską suminkom ir 2 val dedam į šaldytuvą. Tada patepam formą aliejumi, išklojam tešla, už..

Recepto vertinimas: 3

Erškėtuogių uogienė

Erškėtuogių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 kilogramai erškėčio (erškėtrožės) uogų,  1 lašas vandens, 1kg cukraus Gaminimas: Uogos nuplaunamos, pašalinami koteliai bei lapų liekanos, uoga perpjaunama išilgai pusiau ir peiliuku iš vidaus i�..

Recepto vertinimas: 1

Duoninis tortas

Duoninis tortasIngridientai:12 kiaušinių, 300g cukraus, 1 stiklinė juodos duonos džiūvėsėlių, 3 šaukštai grietinėlės, 40g bulvių krakmolo, 1 šaukštelis kakavos, 1 nubrauktas šaukštas maltų prieskonių: cinamono, gvazdikėlių, pora grūdelių kardamono, keli kvepiantieji pipi..

Recepto vertinimas: 0

Sušis su lašišomis ir krevetėmis

Sušis su lašišomis ir krevetėmisIngridientai:600 ml. vandens, 500 g. sušiui gaminti skirtų ryžių, 4 arb. šaukšteliai cukraus, 6 arb. šaukšteliai ryžių acto, 1 arb. šaukštelis druskos, 150 g. įdaro (siauromis juostelėmis supjaustytų sūdytų ar rūkytų lašišų, krevečių, agurk..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: lasas