SALIERŲ SRIŪBA

Ingridientai:
200 g salierų
maža svogūno galvutė
2 šaukštai sviesto arba margarino
3 šaukštai miltų
litras mėsos sultinio
trynys
1/2 stiklinės grietinės
80 g tarkuoto sūrio
druskos
truputis citrinos sulčių

Gaminimas
Salierus nuvalyti ir sutarkuoti burokine tarka. Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti su margarinu; paskui įberti miltų, viską dar kiek pakepinti ir praskiesti sultiniu. Sriubą dar 10 min. pavirinti ir nukelti nuo ugnies. Trynys ir grietinė sumaišoma su trupučiu sultinio ir supilama į sriubą. Suberiamas sūris. Sriuba pagardinama druska ir citrinos sultimis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!