25 rezultatų ieškant "saldaus"

Džiovinti abrikosai, aplieti šokoladu

Forma išklojama pergamentiniu popieriumi arba folija. Abrikosai nuplaunami ir nusausinami. Tamsaus šokolado plytelės sudedamos į nedidelį karščiui atsparų dubenėlį. Jis įtaisomas virš verdančio vandens puodo ir maišoma, kol šokoladas ištirps. Šiek tiek ataušinama. Abrikosų gabal..

Recepto vertinimas: 0

Karštas šokolado padažas

Smulkintą šokoladą pamažu ištirpdykite puode. Įdėkite sviesto, grietinėlės, cukraus, kukurūzų sirupo. Maišykite ant šiltos viryklės, kol sudedamosios dalys ištirps ir užvirinkite. Padažas patiekiamas šiltas arba karštas. Šaltinis: malsena.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Keturių skonių ledų desertas

1. Atšaldykite du vidutinio dydžio dubenis ir mikserio plakiklius. 2. Plutai nedideliame inde sumaišykite susmulkintus vaflius, 2 šaukštus cukraus ir ištirpintą sviestą ar margariną. Sudėkite į 20x20x5 cm kepimo indą ir paspauskite dugne, suformuodami plutą. Padėkite į šaldytuvą, k..

Recepto vertinimas: 3

Kepti vištienos gabalėliai su žemės riešutų padažu

1. Nuo šlaunelių filė nupjaustykite riebalus ir plėveles. Mėsą supjaustykite 2 cm ilgumo gabalėliais ir suverkite ant iešmų. Sudėkite į neaukštą stiklinį indą. Sumaišykite sojų padažą, medų bei aliejų ir užpilkite ant vištienos. Uždenkite maistine plėvele, šaldykite 2 vala..

Recepto vertinimas: 0

Kepti varškėčiai

Pertrintą per sietelį varškę pasūdykite, įdėkite su cukrum ištrinto kiaušinio, sausai pakepintų ir ataušintų miltų ir gerai išminkykite. Po to iškočiokite 5 – 6 cm skersmens volelius ir pjaukite 1,5 cm storumo paplotėlius, kuriuos apvoliokite miltais iš abiejų pusių ir apkepkit..

Recepto vertinimas: 1

Greipfrutų su šampanu šerbetas

Iš raudonų greipfrutų išspauskite 80g sulčių, išplakite su 20g cukraus, 24g saldaus putojančio vyno ir dėkite 8 val. į šaldiklį, kas kiek laiko pamaišant šakute, kad gražiau sušaltų. Patiekiant, šerbetą sudėkite į vazelę, papuoškite 10g plonai supjaustytais laimo arba citrin..

Recepto vertinimas: 0

Persikų su krupniku šerbetas

70g konservuotų persikų suplakite blenderiu su 30g saldaus putojančio vyno, 16g krupniko, 4g persijotos cukraus pudros ir dėkite 8 val. į šaldiklį, kas dvi valandas pamaišant šakute, kad susidarytų maži ledų kristalai. Patiekiant, šerbetą sudėkite į vazelę, papuoškite 10g konservu..

Recepto vertinimas: 0

Greipfrutų su šampanu šerbetas

Iš raudonų greipfrutų išspauskite 80g sunkos, išplakite su 20g cukraus, 24g saldaus putojančio gėrimo ,,Romeo" muskatinis", ir dėkite 8 val. į šaldiklį, kas dvi valandas pamaišant šakute, kad susidarytų maži ledų kristalai. Patiekiant, šerbetą dėkite į vazelę, papuoškite 10g..

Recepto vertinimas: 0

Šaltibarščiai

Kietai virto kiaušinio trynys ištrinamas su druska ir svogūnų laiškais. Sudedamas smulkiais kubeliais supjaustytas agurkas ir kiaušinio baltymas. Supilama grietinė, rūgusis ir saldus pienas ar vanduo, pasūdomą ir išmaišoma. Į kiekvieną lėkštę įberiama smulkiai supjaustytų krapų..

Recepto vertinimas: 0

Svočios pyragas (karvojus)

Tešla paruošiama kaip pagerintam pyragui, suvartojant pusę sviesto. Jeigu ji esti per kieta, minkant įpilama pašildytos grietinėlės. Iš pakilusios tešlos iškočiojamas piršto storumo pailgas lakštas, patepama minkštu sviestu, užbarstoma razinomis ir suvyniojamas ilgas volelis, iš ku..

Recepto vertinimas: 1

Įdaryti obuoliai

Vyną sumaišykite su brendžiu ir cukrumi. Obuolius nulupkite ir išpiaukite sėklalizdžius, sudėkite į sviestu išteptą skardą ir užpilkite vyno ir brendžio mišiniu. Kepkite 180 laipsnių karštumo orkaitėje apie 15 min. Patiekite apibarstytus spanguolėmis prie kepsnių. ..

Recepto vertinimas: 0

"Marmuriniai" šokoladiniai sausainėliai

Išklokite 20x30 cm didumo skardą vaškuotu popieriumi. Ištirpinkite baltąjį šokoladą prikaistuvyje dvigubu dugnu virš lėtai verdančio vandens. Sudėkite sviestą ir maišykite iki tolygios, žvilgančios masės. Nukelkite nuo ugnies. Ištirpinkite karčiai saldų šokoladą prikaistuvyje..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinės „marmurinės" bandelės

Įkaitinkite orkaitę iki 180° C. Ištepkite sviestu 12 bandelių formelių. Ištirpinkite abi šokolado plyteles prikaistuvyje dvigubu dugnu virš vos verdančio vandens. Dideliame dubenyje suplakite kiaušinius, jogurtą, cukrų, vanilės esenciją ir sviestą iki vientisos tirštos masės..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinės bandelės su riešutais

Įkaitinkite orkaitę iki 180° C. Ištepkite riebalais 12 bandelių formelių. Suberkite miltus ir kepimo miltelius į dubenį. Sudėkite migdolus ir lazdynų riešutus. Ištirpinkite du trečdalius šokolado prikaistuvyje dvigubu dugnu virš vos verdančio vandens. Dideliame dubenyje suplak..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai bučinukai su lazdynų riešutais

Dideliame dubenyje suplakite sviestą, vanilę, cukrų ir kiaušinį iki balkšvos ir tirštos masės. Įmaišykite miltus, lazdynų riešutus ir kakavos mitelius ir suminkykite standžią tešlą. Suformuokite iš tešlos rutulį ir suvyniokite jį į plėvelę. Atvėsinkite šaldytuve 1 valandą..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai keksiukai su graikiniais riešutais

Įkaitinkite orkaitę iki 180° C. Paruoškite 12 popierinių kekso formelių. Ištirpinkite šokoladą ir sviestą prikaistuvyje dvigubu dugnu virš lėtai verdančio vandens. Sudėkite cukrų ir kiaušinių trynius. Suplakite iki vientisos purios masės. Nukelkite nuo ugnies ir atvėsinkite. ..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinės bandelės su mango vaisiais

Įkaitinkite orkaitę iki 180° C. Ištepkite riebalais 12 bandelių formelių. Suberkite miltus, kakavos miltelius ir kepimo miltelius į dubenį. Sudėkite mango vaisius ir šokolado gabaliukus ir gerai sumaišykite. Dubenyje suplakite kiaušinius, jogurtą, cukrų ir aliejų iki vientisos ..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis Bavarijos kremas

Užvirinkite pieną mažoje keptuvėje ant mažos ugnies. Suplakite cukrų ir kiaušinius vidutinio dydžio dubenyje iki balkšvos ir tirštos masės. Iš lėto supilkite pieną į kiaušininį mišinį nuolat pamaišydami. Vėl supilkite į keptuvę ir užvirinkite. Nukelkite nuo ugnies prieš pa..

Recepto vertinimas: 4

Tortas „Juodasis miškas"

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Ištepkite sviestu dvi 23 cm skersmens apvalias formas. Išklokite kepimo popieriumi. Ištepkite popierių sviestu. Į didelį dubenį suberkite miltus, kepimo miltelius ir druskos. Ištirpinkite šokoladą, įstate indą į puodą su lėtai verdančiu vanden..

Recepto vertinimas: 5

Šokoladinis pyragas su varškės kremo glajumi

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Ištepkite sviestu ir apibarstykite miltais 23 cm skersmens atidaromą formą. Į didelį dubenį suberkite miltus, kakavos miltelius ir kepimo miltelius. Elektriniu plakikliu vidutiniu greičiu suplakite sviestą ir cukrų iki grietinės tirštumo masės. Po..

Recepto vertinimas: 3

Šokoladinis žiedas su šokoladiniu padažu

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Ištepkite sviestu ir apibarstykite miltais 23 cm skersmens apskritą formą. Į didelį dubenį suberkite miltus, kakavos miltelius, kepimo miltelius, kepimo sodą ir druskos. Įmaišykite cukrų. Elektriniu plakikliu vidutiniu greičiu suplakite sviestą, p..

Recepto vertinimas: 2

Šokoladinis paplotis su grietinėle ir braškėmis

Įkaitinkite orkaitę iki 200°C. Ištepkite sviestu 23x12 cm kepimo formą. Ištirpinkite 125 g šokolado prikaistuvyje dvigubu dugnu, įstatytame į puodą su lėtai verdančiu vandeniu. Dideliame dubenyje suplakite 3 kiaušinius su puse normos cukraus iki balkšvos ir tirštos masės. Įma..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis varškės kremas su amareto likeriu

Įkaitinkite orkaitę iki 200°C. Ištepkite sviestu ir apibarstykite miltais 25 cm skersmens atidaromą formą. Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite migdolinių sausainių trupinius, migdolus ir sviestą. Apibarstykite jais formos dugną ir šonus. Kepkite 8-10 minučių, kol lengvai apru..

Recepto vertinimas: 0

"Velnio" pyragas

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Ištepkite sviestu dvi 23 cm skersmens apvalias formas. Išklokite jas vaškuotu popieriumi. Ištepkite jį sviestu. Ištirpinkite šokoladą prikaistuvyje dvigubu dugnu, įstatytame į puodą su lėtai verdančiu vandeniu. Palikite atvėsti. Įmaišykite pie..

Recepto vertinimas: 3

Kalnakasių pyragas

Pagal eilę viską sumaišyti: margariną, kiaušinį, cukrų, džemą, cinamoną, kakavą, miltus, pieną, sodą.Tešlą išpilti į formą ir kepti 40 minučių. Dar šiltą pyragą apiberti cukraus pudra. (Ingrida)..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: saldaus