25 rezultatų ieškant "saldaus"

Kepti varškėčiai

Pertrintą per sietelį varškę pasūdykite, įdėkite su cukrum ištrinto kiaušinio, sausai pakepintų ir ataušintų miltų ir gerai išminkykite. Po to iškočiokite 5 – 6 cm skersmens volelius ir pjaukite 1,5 cm storumo paplotėlius, kuriuos apvoliokite miltais iš abiejų pusių ir apkepkit..

Recepto vertinimas: 1

Kepsniai su ananasu

Kiaulieną supjaustyti kaip karbonadui ir pamušti. Mėsą iš abiejų pusių įtrinti su išspaustu česnaku, apšlakstyti vorčesterio padažu, vynu, po to pabarstyti kiaulienos prieskoniais, druska, pipirais, raudonąja paprika. Mėsos gabalėlius palikti marinuotis 30 min.Bulves nuskusti, įpja..

Recepto vertinimas: 0

Dvigubi šokoladiniai pyragaičiai

Įkaitinti orkaitę iki 200 C temperatūros. Ištepti riebalais ir pabarstyti miltais šešis 1 arba 1,25 puodelių dydžio "sufle" indelius arba šešis indelius kremui. Sudėti paruoštus indus ant negilios kepimo skardos ir atidėti ją. Nedideliame puode virš nedidelės ugnies pastoviai maišy..

Recepto vertinimas: 0

Plikytiniai

Vanduo užvirinamas su sviestu. Šiuo karštu skysčiu užplikomi miltai ir intensyviai maišoma, kol tešla atšoka nuo dubenėlio kraštų. Tada po vieną įmušami kiaušiniai. Paruošta tešla neblogai išlaiko formą (būna neperskysta ir nekieta). Ant riebalais išteptos skardos drėgnu šauk..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos ketvirtėliai

Nuplautus vištienos ketvirtadalius ištepkite paprikos padažu ir 30 minučių palaikykiite šaldytuve. Apelsinus nuplikykite ir perpjaukite perpus. Vieną pusę supjaustykite griežinėliais. Kitos pusės žievelę sutarkuokite. Iš abiejų pusių išspauskite sultis. Vištieną gerai ištepkite..

Recepto vertinimas: 0

Greipfrutų su šampanu šerbetas

Iš raudonų greipfrutų išspauskite 80g sulčių, išplakite su 20g cukraus, 24g saldaus putojančio vyno ir dėkite 8 val. į šaldiklį, kas kiek laiko pamaišant šakute, kad gražiau sušaltų. Patiekiant, šerbetą sudėkite į vazelę, papuoškite 10g plonai supjaustytais laimo arba citrin..

Recepto vertinimas: 0

Persikų su krupniku šerbetas

70g konservuotų persikų suplakite blenderiu su 30g saldaus putojančio vyno, 16g krupniko, 4g persijotos cukraus pudros ir dėkite 8 val. į šaldiklį, kas dvi valandas pamaišant šakute, kad susidarytų maži ledų kristalai. Patiekiant, šerbetą sudėkite į vazelę, papuoškite 10g konservu..

Recepto vertinimas: 0

Greipfrutų su šampanu šerbetas

Iš raudonų greipfrutų išspauskite 80g sunkos, išplakite su 20g cukraus, 24g saldaus putojančio gėrimo ,,Romeo" muskatinis", ir dėkite 8 val. į šaldiklį, kas dvi valandas pamaišant šakute, kad susidarytų maži ledų kristalai. Patiekiant, šerbetą dėkite į vazelę, papuoškite 10g..

Recepto vertinimas: 0

"Marmuriniai" šokoladiniai sausainėliai

Išklokite 20x30 cm didumo skardą vaškuotu popieriumi. Ištirpinkite baltąjį šokoladą prikaistuvyje dvigubu dugnu virš lėtai verdančio vandens. Sudėkite sviestą ir maišykite iki tolygios, žvilgančios masės. Nukelkite nuo ugnies. Ištirpinkite karčiai saldų šokoladą prikaistuvyje..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinė karamelė

Ištepkite sviestu 20 cm skersmens kvadratinės formos skardą. Suberkite cukrų, rudąjį cukrų, supilkite gliukozės sirupą, grietinėlę ir pieną į didelę keptuvę storu dugnu ir užkaiskite ant mažos ugnies. Maišykite, kol cukrus ištirps, tik neužvirinkite. Kai cukrus visiškai ištir..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai keksiukai su grietinėle ir uogomis

Jums prireiks 16 miniatiūrinių popierinių kekso formelių. Ištirpinkite šokoladą prikaistuvyje dvigubu dugnu virš lėtai verdančio vandens. Konditeriniu šepetėliu ištepkite popierines formeles tirštu šokolado sluoksniu. Atvėsinkite šaldytuve, kol šokoladas sustings, apie 15 minuči..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai ryžių traškučiai su riešutais

Jums prireiks 16-20 miniatiūrinių popierinių fermerių. Ištirpinkite šokoladą ir sviestą prikaistuvyje dvigubu dugnu virš vos verdančio vandens. Nukelkite nuo ugnies ir sudėkite migdolus ir lazdynų riešutus. Įmaišykite išbrinkusius ryžius ir gerai sumaišykite. Sukrėskite mišinį..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai triufeliai

Suplakite sviestą ir miltelinį cukrų vidutinio dydžio dubenyje iki balkšvos purios masės. Po vieną įmuškite kiaušinio trynius. Užvirinkite grietinėlę. Nukelkite nuo ugnies ir įpilkite vanilės ekstrakto. Supilkite verdančią grietinėlę į sviesto mišinį ir įmaišykite šokolad..

Recepto vertinimas: 0

Braškės šokolade

Užvirinkite grietinėlę didelėje keptuvėje ant mažos ugnies. Nukelkite nuo ugnies. Sudėkite sviestą ir šokoladą. Maišykite, kol šokoladas ištirps ir masė taps vientisa ir puri. Pamerkite braškes į šokoladą, taip, kad jos pusiau pasidengtų. Sudėkite ant vaškuoto popieriaus lakš..

Recepto vertinimas: 5

Šokoladinis Bavarijos kremas

Užvirinkite pieną mažoje keptuvėje ant mažos ugnies. Suplakite cukrų ir kiaušinius vidutinio dydžio dubenyje iki balkšvos ir tirštos masės. Iš lėto supilkite pieną į kiaušininį mišinį nuolat pamaišydami. Vėl supilkite į keptuvę ir užvirinkite. Nukelkite nuo ugnies prieš pa..

Recepto vertinimas: 4

Kavos putėsiai

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Ištepkite aliejumi 1 litro talpos pudingo formą. Pakaitinkite pieną vidutinio dydžio keptuvėje ant mažos ugnies. Suberkite kavą ir maišykite, kol ištirps. Nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite likerį. Dideliame dubenyje suplakite cukrų, kiaušiniu..

Recepto vertinimas: 0

Sausainukų putėsiai

Ištepkite sviestu 25 cm skersmens atidaromą formą. Ištirpinkite šokoladą prikaistuvyje dvigubu dugnu virš lėtai verdančio vandens. Atvėsinkite. Keptuvėje virš vidutinio kaitrumo liepsnos ištirpinkite cukrų 125 ml vandens. Perbraukite keptuvės šonus šepetėliu, pamirkytu šaltame v..

Recepto vertinimas: 0

Merengos su šokolado įdaru

Įkaitinkite orkaitę iki 130°C. Išklokite kepimo skardą kepimo popieriumi ir ant popieriaus pažymėkite 23 cm skersmens apskritimus. Dideliame dubenyje elektriniu plakikliu vidutiniu greičiu suplakite kiaušinių baltymus iki standžių putų. Padidinę plakiklio greitį, palaipsniui į..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Juodasis miškas"

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Ištepkite sviestu dvi 23 cm skersmens apvalias formas. Išklokite kepimo popieriumi. Ištepkite popierių sviestu. Į didelį dubenį suberkite miltus, kepimo miltelius ir druskos. Ištirpinkite šokoladą, įstate indą į puodą su lėtai verdančiu vanden..

Recepto vertinimas: 5

Šokoladinis pyragas su varškės kremo glajumi

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Ištepkite sviestu ir apibarstykite miltais 23 cm skersmens atidaromą formą. Į didelį dubenį suberkite miltus, kakavos miltelius ir kepimo miltelius. Elektriniu plakikliu vidutiniu greičiu suplakite sviestą ir cukrų iki grietinės tirštumo masės. Po..

Recepto vertinimas: 3

"Velnio" pyragas

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Ištepkite sviestu dvi 23 cm skersmens apvalias formas. Išklokite jas vaškuotu popieriumi. Ištepkite jį sviestu. Ištirpinkite šokoladą prikaistuvyje dvigubu dugnu, įstatytame į puodą su lėtai verdančiu vandeniu. Palikite atvėsti. Įmaišykite pie..

Recepto vertinimas: 3

Braškių ir ananasų "šašlykai"

Ananasą ir pyragą supjaustome nedideliais kubeliais ir pakaitomis su uogomis suveriame ant 6 medinių iešmelių. Medų vos pašildome ir sumaišome su citrinų sultimis. Šiuo mišiniu patepame vėrinukus. Kepame vartydami ant įkaitintų grotelių maždaug 2 minutes. ..

Recepto vertinimas: 0

KEPSNIAI SU ANANASU

Kiauliena supjaustyti kaip karbonadui ir pamusti. Mesa is abieju pusiu itrinti su isspaustu cesnaku, apslakstyti vorcesterio padazu, vynu, po to pabarstyti kiaulienos prieskoniais, druska, pipirais, raudonaja paprika. Mesos gabalelius palikti marinuotis 30 min.Bulves nuskusti, ipjauti beveik iki gal..

Recepto vertinimas: 4

PYRAGO TRUPINIŲ PIRŠTELIAI SU LIKERIU

Trupinius sumaisome su cukrumi, grietine ir likeriu, iberiame kakavos ir gerai ismaisome. Formuojame norimos formos sausainukus...

Recepto vertinimas: 0

Braškės su vyno padažu

Braskes nuplauname ir perrenkame. Uzverdame pasaldinta vyna ir jame apverdame braskes. Tuomet uogas isgriebiame, o suberiame citrinos zievele, cinamona ir nedideliame vandens kiekyje isleista krakmola. Kai padazas uzverda, ji nukaiciame ir atsaldome. I desertines lekstutes ipilame vyno padazo, suded..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: saldaus