25 rezultatų ieškant "troskinta aviena"

Troškinta kalakutiena

Troškinta kalakutiena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 800 g kalakutienos 500 g pomidorų 300 g svogūnų po vieną žalią, geltoną ir raudoną papriką 2 skiltelės česnako 4 šaukštai aliejaus šaukštas petražolių lapelių šaukštelis mairūnų lapelių 0,5 šaukštelio saldžiosios paprik..

Recepto vertinimas: 4

Menkė, troškinta su krienais grietinėlėje

Menkė, troškinta su krienais grietinėlėje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 120 g žuvies, 30 g krienų, 150 g sultinio, 10 g 3 % acto, 30 g grietinėlės, 5 g miltų, 5 g sviesto arba margarino, 150 g priedo, pipirų, lauro lapelių, žalumynų, druskos. Gaminimas: Keptuvą ištepkite sviestu, p..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir troškintų kopūstų apkepas

Grybų ir troškintų kopūstų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 troškintą kopūsta, 2 stiklinės savo sultyse virtų grybų, 2 rauginti agurkai, 1 šaukštas riebalų, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė pieno, druskos, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, 1 svogūnas arba poras. Gaminimas: Į ri..

Recepto vertinimas: 0

Aluje troškinta jautiena

Aluje troškinta jautiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos, 40 g taukų, druskos, pipirų, svogūnas, 1 šaukštas garstyčių, 0,5 l alaus, kmynų, duonos plutelių, tarkuotos citrinos žievės. Gaminimas: Svogūną supjaustyti ir sumaišyti su druska, pipirais, garstyčiomis. Miši..

Recepto vertinimas: 4

Troškinta jautiena su lašinukais

Troškinta jautiena su lašinukais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg jautienos, 100 g lašinukų, morka, svogūnas, petražolės šaknis, druskos, pipirų, duonos plutos, 1 šaukštas miltų. Gaminimas: Lašinukus, morką ir petražolės šaknį supjaustyti. Mėsoje padaryti įpjovas, į kurias ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jautiena su bulvėmis

Troškinta jautiena su bulvėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150 g lašinių, 300 g jautienos, svogūnas, pipirų, česnako, 2 pomidorai, 8 bulvės, krapų. Gaminimas: Lašinukus ir mėsą smulkiai supjaustyti ir apkepinti kartu su svogūnu. Apibarstyti druska, pipirais, česnaku, įpilti vande..

Recepto vertinimas: 0

Savo sultyse troškinta jautiena

Savo sultyse troškinta jautiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos, 2 svogūnai, druskos, pipirų, 50 g sviesto. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir išmušti. Puodą padengti sviestu, tada sudėti mėsą, o ant viršaus supjaustytą svogūną. Viršuje vėl uždėti mėsą. Apibarstyti ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jautiena su dešrelėmis ir šonine

Troškinta jautiena su dešrelėmis ir šonine Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos, 50 g riebalų, 2 svogūnai, druskos, pipirų, 0,5 šaukto pomidorų padažo, morka, gabalėlis saliero, 1 šaukštas miltų, 100 g rūkytos šoninės, 2 dešrelės. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir gerai..

Recepto vertinimas: 0

Su bruknėmis troškinta jautiena

Su bruknėmis troškinta jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g jautienos, 2 svogūnai, 60 g riebalų, 1 šaukštas miltų, druskos, pipirų, kmynų, mairūno, 0,5 stiklinės bruknių. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, pavolioti miltuose ir pakepti kartu su svogūnais. Viską apibarstyti drusk..

Recepto vertinimas: 0

Kavos padaže troškinta jautiena

Kavos padaže troškinta jautiena Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 500 g jautienos, 2 svogūnai, skiltelė česnako, 2 šaukštai riebalų, šaukštas miltų, 0,5 stiklinės stiprios kavos, ¼ stiklinė vandens, ¼ stiklinės raudonojo vyno, druskos, pipirų, mairūno. Gaminimas: Mėsą supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Arbatoje troškinta jautiena

Arbatoje troškinta jautiena Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 500 g jautienos, 2 šauktai aliejaus, druskos, pipirų, skiltelė česnako, obuolys, 3 šaukšteliai arbatžolių, ½ stiklinės mėsos sultinio. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir pakepti. Tada apibarstyti prieskoniais, česnaku ir patro..

Recepto vertinimas: 0

Serbentų padaže troškinta jautiena

Serbentų padaže troškinta jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g jautienos, druskos, pipirų, ½ šaukštelio garstyčių, 30 g riebalų, šaukštas miltų, stiklinė vandens, 100 g grietinėlės, 2 šaukštai juodųjų serbentų uoginės. Gaminimas: Mėsą išmušti, pakepti, apibarst..

Recepto vertinimas: 0

Su bulvėmis ir agurkais troškinta jautiena

Su bulvėmis ir agurkais troškinta jautiena Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 400 g jautienos, šaukštas pomidorų padažo, šaukštas miltų, 150 g raugintų agurkų, 600 g bulvių, 90 g riebalų, česnako, druskos, pipirų, cukraus. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir apkepti. Kartu su mėsa pakepin..

Recepto vertinimas: 5

Troškinta jautiena su slyvomis

Troškinta jautiena su slyvomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos, šaukštas miltų, 60 g riebalų, 2 svogūnai, šaukštas pomidorų padažo, 150 g džiovintų slyvų, druskos, pipirų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, išmušti, pavolioti miltuose ir pakepti. Tada mėsą apibarstyti ..

Recepto vertinimas: 3

Aviena, troškinta su obuoliais

Aviena, troškinta su obuoliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, šaukštas riebalų, druskos, 1 kg kopūsto, 3 obuoliai, stiklinė vandens, mairūno, petražolės lapelių. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir apkepti. Tada pasūdyti, įdėti supjaustytus kopūstus, obuolių skilteles, �..

Recepto vertinimas: 0

Aviena, troškinta su kopūstais

Aviena, troškinta su kopūstais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, 60 g riebalų, svogūnas, 2 pomidorai, druskos, 1 kg kopūstų, vandens, pipirų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti kubeliais ir apkepinti. Įdėti supjaustytą svogūną, druskos, pipirų, sudėti supjaustytus pomidorus ir..

Recepto vertinimas: 0

Su sūriu troškinta aviena

Su sūriu troškinta aviena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, riebalų, druskos, pipirų, 4 svogūnai, 2 obuoliai, 2 šaukštai supjaustytų petražolės lapelių, 2 šaukštai tarkuoto sūrio. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, apkepinti, pabarstyti prieskoniais ir troškinti. Atskirai pa..

Recepto vertinimas: 0

Su pupelėmis troškinta aviena

Su pupelėmis troškinta aviena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, 3 svogūnai, 500 g ankštinių pupelių, 4 pomidorai, 5 bulvės, druskos, kmynų, petražolės lapelių. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir apkepti. Sudėti supjaustytus svogūnus, druskos, įpilti vandens ir troškinti. T..

Recepto vertinimas: 0

Su agurkais ir pupelėmis troškinta aviena

Su agurkais ir pupelėmis troškinta aviena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g avienos, riebalų, 200 g svogūnų, 200 g pupelių, 200 g agurkų, 200 g pomidorų, 200 g grietinės, druskos, pipirų, krapų. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir apkepinti. Tada įberti druskos, pipirų, įpilti vanden..

Recepto vertinimas: 0

Stambiais gabalais troškinta aviena

Stambiais gabalais troškinta aviena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 130 g avienos, 7 lydyto lajaus, 15 g pomidorų tyrės, 20 g morkų, 5 g česnako, 5 g miltų, 150 g sultinio, lauro lapelių, pipirų, druskos. Gaminimas: Avieną įtrinkite druska, česnaku ir kepkite į kaitintuose riebaluose ik..

Recepto vertinimas: 4

Troškinta aviena su bulvėmis

Troškinta aviena su bulvėmis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 120 g avienos, 100 g šviežių pomidorų, 100 g bulvių, 40 g morkų, 25 g svogūnų, 25 g pomidorų tyrės, 15 g lydyto lajaus, druskos, žalumynų. Gaminimas: Avieną supjaustykite 10 – 15 gramų gabalėliais, morkas – 1 cm k..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta marinuota jautiena

Troškinta marinuota jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1kg jautienos minkštimo, riebalų arba aliejaus kepimui, 1 Šaukštas miltų. Marinatui: 5 sugrūstos kadagio uogos, 1 lauro lapelis, 2 sugrūsti gvazdikėliai, 2 šaukštai supjaustytų salierų ir petražolių, 4—5 pipirai, 1/2 �..

Recepto vertinimas: 3

Jautiena, troškinta su lašinukais ir bulvėmis

Jautiena, troškinta su lašinukais ir bulvėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.150 g lašinukų arba rūkytos šoninės, 2.300 g jautienos, 3.1 svogūnas, pipirų, česnako, 4.2-3 pomidorai arba vienas šaukštas pomidorų tyrės, 5.8-10 bulvių, žalumynai. Gaminimas: Lašinukus ir m�..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta įdaryta veršiena

Troškinta įdaryta veršienaIngridientai:600g. veršienos (nugarinės), prieskonių, prieskoninių daržovių, druskos, džiūvėsėlių, 1 stiklinė grietinės padažo (žiūrėti "padažai"). Įdarui: 2—3 riekelės pyrago, 1/2 stiklinės pieno, 20 g sviesto, 1 kiaušinis, 2 svog..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta aviena su daržovėmis

Troškinta aviena su daržovėmisIngridientai:600 g avienos su kaulais, 40 g riebalų, prieskonių, druskos, miltų apvoliojimui, 800 g įvairių daržovių: morkų, bulvių, ropių, pupų ar pupelių, gelteklių, moliūgų, pomidorų, svogūnų, porų (nebūtina imti visų rūšių daržoves).G..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: troskinta aviena