Pomidorų sriuba su kukurūzais

Ingridientai:
1 svogūnas,
50 g rūkytos krūtinėlės,
800 ml pomidorų sulčių,
1 skardinė dėžutė konservuotų kukurūzų,
100 g alyvuogių aliejaus,
4 skiltelės česnako,
krapų, petražolių,
150 g slyvučių,
2 saldžiųjų paprikų,
2 stiklinės baltojo vyno,
aitriųjų raudonųjų pipirų,
baziliko, raudonėlio,
keletas lašų citrinų sulčių,
druskos.
Gaminimas
Nuluptą svogūną ir krūtinėlę supjaustyti mažais kubeliais, sutrinti česnaką. Sudėti į negilų puodą ir kepinti ant silpnos ugnies iki svogūnai pasidarys permatomi. Įpilti pomidorų sulčių, konservuotus kukurūzus su skysčiu, įdėti saldžiąsias ir raudonąsias paprikas, žalumynus, prieskonius, įpilti vyno ir virti apie 5 minutes. Prieš patiekiant, pagal skonį pagardinti slyvutėmis, įlašinti keletą lašų citrinų sulčių. Baziliko lapelius nuplauti, supjaustyti siauromis juostelėmis ir sudėti į sriubą. Prie sriubos patiekti tortiljas.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!