Pikantiška vištiena

Ingridientai:
1 višta,
1 morka,
1 svogūnas,
4 skiltelės česnako,
po puse 4 spalvu paprikų,
1 apelsinas,
1 kivi,
1 valg. šaukštas grietinės,
1 valg. šaukštas sviesto,
pagal skonį megstamu daržovių prieskoniu.
Gaminimas
Išverdam vištą, nulupam odelę. Mėsą atskiriam nuo kaulu. Keptuvėje apkepam - morką, svogūną, česnako skilteles, paprikas, apelsiną ir kivį, prieš tai aišku viska susipjaustę... Dedam pagal skonį prieskonius, susmulkinta vištiena, grietinę ir sviestą ir patroškinam.
SKANAUS (violeta)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!