13 rezultatų ieškant "pikantiski"

Pikantiški vištų sparneliai

Paruošti marinatą: pomidorų padažą užvirinti, sudėti smulkiai sukapotus svogūnus bei česnakus, visus kitus nurodytus produktus, ir ant mažos ugnies pakaitinti 5 minutes. Sparnelius vienu sluoksniu sudėti į dubenį ,užpilti ataušusiu marinatu ir šaldytuve laikyti mažiausiai 3 valanda..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiški sparneliai

Česnaką sutrinkite, čilį supjaustykite. Sumaišykite su medumi ir kečupu, pagal skonį pagardinkite druska ir kajeno pipirais. Sparnelius ištrinkite paruoštu padažu ir sudėkite į formą. Kepkite 15 min. iki 225 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Morkas sutarkuokite stambia trintuve. Kopū..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiški baklažanai

Baklažaną nuplauti, supjaustyti plonais griežinėliais.Apvolioti miltuose ir apkepti aliejuje.Iš grietinės ir labai smulkiai supjaustytų česnakų bei prieskonių (pipirų, mairūno ar kt. mėgstamų) padaryti padažą. Baklažanus ir padažą sluoksniais sudėti į gilų dubenėlį ir 6 val...

Recepto vertinimas: 0

Pikantiški bulvių blyneliai

Bulves sumalti, suberti sūrį, sudėti trynius, įmusti kiausinį, suberti druską, pipirus, maltą muskatą, džiūvėsėlius, suminkytą teslą iskočioti 0,5 cm storiu, i&sca..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiški baklažanai

Paruoštus baklažanus įmerkti į verdantį vandenį 3 min, po to nuo jų iš karto nulupti odelę. Supjaustyti baklažanus griežinėliais pagal kampą 1 cm storio. pamirkyti į miltus ir kiaušinyje, po to riešutuose. Pakepinti iš abiejų pusių aliejuje uždengus. Patiekti su citrinos gr..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiški piršteliai

Margariną arba sviestą kapoti su persijotais miltais, suberti smulkiai sutarkuotą sūrį, prieskonius ir užminkyti tešlą. Iškočioti 5-10 mm storio tešlos lakštą ir supjaustyti 4-5 mm pločio juostelėmis. Sudėti į riebalais pateptą skardą, kepti orkaitėje (180-200 laipsnių tempera..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiški jautienos suktinukai

Salotų lapus nuplauname, nuvarviname ir gražiai sudedame į lėkštę. Rikotą sutriname šakute, pagardiname pipirais, pasūdome, supilame grietinėlę ir sukame mediniu šaukštu, kol masė tampa vienalytė. Kiekvieną jautienos griežinėlį patepame sūrio mase ir susukame ritinėlius. Sukti..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiški migdolai

Aliejų įkaitiname keptuvėje ir maišydami jame pakepiname migdolus. Išgriebiame, suberiame ant popierinio rankšluosčio, kad šis sugertų riebalų perteklių. Ataušusius migdolus suberiame į indą su dangteliu, apibarstome paprika, druska. Indą uždarome ir gerai pakratome ir padedame ša..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiški grybai

Svogūnai nuvalomi, supjaustomi žiedais, užpilami keliais šaukštais vandens ir emaliuotame puode troškinami ant mažos ugnies, kol suminkštėja. Po to sudedami grybai, suberiamas cukrus ir dar kelias minutes maišant kaitinama. Į puodą supilamas actas, viskas išmaišoma ir pusvalandžiui ..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiški jaučio šonkauliukai

Šonkauliukus supjaustome porcijomis ir 5 minutes paverdame vandenyje. Sumaišome pomidorų ir Vorčesterio padažus, cukrų, grūstą česnaką, maltas paprikas, čilius. Išgriebiame šonkauliukus ir sudedame į puodą. įtriname padažu, uždengiame ir 10 - 12 valandų marinuojame šalt..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiški ryžiai su apelsinais

Ryžius virti įpylus 5-6 stiklines vandens, nepervirti. Svogūną ir salierą pakepinti svieste, kol svogūnai pasidarys auksinės spalvos. Tada sudėti ryžius, įpilti sultis, pasūdyti. Virti 10 minučių ant silpnos ugnies. Paruoštą patiekalą galima apibarstyti tarkuota citrinos žievele. ..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiški kalafiorai (Ramintos)

Pakaitinkite ghi kol jis taps skaidrus. Įberkite kmynų sėklas ir trumpai pamaišykite, kol pasklis jų aromatas. Sudėkite miltelių pavidalo prieskonius ir vieną sykį permaišykite. Sudėkite imbierą, druską ir kalafiorus, trumpai pamaišykite. Sumažinkite ugnį iki vidutinės ir troškin..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiški avokadų gabalėliai

Avokadas nulupame, perpjauname per pusę, išimame kauliukus. Minkštimą supjaustome dideliais kubeliais. Sūrį sutriname, sumaišome su minkštu sviestu, vynu, peletrūnais, grietine ir gerai išsukame. Šį mišinį gražiai uždedame ant avokadų kubelių. Prieš tiekdami papuošiame kapariai..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pikantiski