Pica “Karčofi”

Ingridientai:
300g picos tešlos,
2 šaukštai pomidorų padažo,
0,5 stiklinės tarkuoto sūrio,
280g aliejuje konservuotų artišokų,
8 konservuoti pomidorai,
druskos,
pipirų,
petražolių.
Gaminimas
Picos tešlą ištepkite pomidorų padažu ir apibarstykite tarkuotu sūriu. Iš indelio išimkite artišokus ir palaukite, kol nubėgs aliejus (tačiau jo nenuspauskite). Iš indo išimkite konservuotus pomidorus ir palaukite, kol nubėgs konservavimo skystis. Artišokus supjaustykite juostelėmis ir uždėkite ant tarkuoto sūrio paviršiaus. Stambiai supjaustykite konservuotus pomidorus ir sudėkite ant artišokų sluoksnio. Apibarstykite druska ir pipirais. Apšlakstykite 1 – 2 šaukštais konservuotų artišokų aliejaus. Kepkite 20 minučių orkaitėje (220 laipsnių), kol tešla švelniai apskrus. Papuoškite patražolių šakelėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!