MIGDOLINIAI SAUSAINIAI

Ingridientai:
500 g miltų,
375 g cukraus pudros,
125 g skaldytų migdolų,
2 kiaušiniai,
1 taurelė romo,
150 g sviesto arba margarino,
2 nubraukti šaukšteliai kepimo miltelių,
1 nubrauktas kavos šaukštelis cinamono,
1/2 šaukštelio druskos.
Gaminimas
Iš vakaro į dubenį supilame miltus, cukrų, skaldytus migdolus, 2 kiaušinius, druską, aptirpintą sviestą arba margariną, romą, kėlimo miltelius, cinamoną. Viską gerai išminkome, kol tešla taps kieta. Tešlą padaliname į keletą gabalėlių ir suformuojame dešrelės ilgio ritinėlius. Taip paruoštą tešlą padedame šaltai iki rytdienos, kad ši dar labiau sukretėtų. Orkaitę įkaitiname. Tešlos ritinėlius pjaustome labai plonais apskritimėliais, dedame ant išteptos formos ir kepame 5-6 min. Tuo metu paruoššiame antrąą skardąą. Sausainę79;lius iššimame šiš formos, kaši šie bus visai atvėsę.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!