Maltos mėsos kepsnys su kiaušiniu

Ingridientai:
150 g maltos kiaulienos,
1 nedidelė piene išmirkyto batono riekelė,
1/2 arbatinio šaukštelio kmynų,
1/2 kiaušinio,
druskos, pipirų,
1 kiaušinis.

Gaminimas
Į mėsą įdedame susmulkinto išmirkyto
batono, perplautų kmynų, kiaušinio,
prieskonių, gerai išminkome. Tešla turi lipti
prie rankų. Jei reikia, galima įpilti truputį
vandens.
Padarome kepsnį, įspaudžiame duobutę ir apkepame keptuvėje su trupučiu aliejaus. Kepsnį įdedame į skardą, į duobutę įmušame žalią kiaušinį, pabarstome viršų druska ir iškepame orkaitėje.
Patiekiame su bulvių kroketais, įvairiomis
daržovėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!