MAKARONAI SU MALTA MĖSA IR DARŽOVĖMIS

Ingridientai:
4 porcijos:

1 didelis svogūnas
2 morkos
4 šaukštai aliejaus
400g maltos mėsos (faršo)
2 česnakų skiltelės
530g konservuotų pomidorų be odelių
150g šaldytų žaliųjų žirnelių, druskos,
juodųjų pipirų, žiupsnelis džiovintų čiobrelių
250g plačių lak
Gaminimas
Svogūną nulupti ir smulkiai supjaustyti, nuluptą morką supjaustyti šiaudeliais. Daržoves pakepinti
su aliejumi. Sudėti maltą mėsą ir kepinti, kol parus. Kepamą mėsą sklaidyti šakute, kad būtų biri.
Sukrėsti sutarkuotą česnaką, sudėti pomidorus. Troškinti pridengtoje keptuve ir nuolat maišyti.
Po 30 min. suberti žaliuosius žirnelius, pagardinti pagal skonįį. Uždengti ir dar 10 min. troškinti.
ĮĮ du litrus pasūūdyto verdanččio vaįįndens įpilti truputį aliejaus, suberti makaronus. Iššmaiššyti ir 12
min. vūirti ant silpnos ugnižes. šIšvirusius makaronus sietelyješš perlieti karštu vandeniu, kad nesuliptųų. Patiekti su tarkuotu sūriu ir paruoštu padažu.
(vytautas)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!