25 rezultatų ieškant "aliejumi"

Vegetariška pica

Iš „Malsenos“ miltinio mišinio picai paruoškite picos pagrindą. Pakelio turinį reikia suberti į dubenėlį, maišant įpilti 1,5 stiklinės vandens, 6 valgomuosius šaukštus aliejaus ir minkyti tol, kol tešla nelips prie rankų. Tešlą 1 val. palikti šiltoje vietoje, kad iškiltų. Pomi..

Recepto vertinimas: 1

Kopūstų apkepas

Kelis kopūsto lapus supjaustykite kvadratais, kitus smulkiai sukapokite. Morkas supjaustykite plonais griežinėliais. Kartu su kopūstais sudėkite į pasūdytą verdantį vandenį. Virkite apie 3 minutes. Nukoškite. Česnaką smulkiai supjaustykite, įkaitinkite 3 šaukštus aliejaus, jame apke..

Recepto vertinimas: 0

Sojų padaže marinuota ir iškepta vištiena

1. Nuo mėsos nupjaukite atliekamus riebalus, išpjaustykite kremzles. Bambuko iešmus pamerkite į vandenį (tada jis nesvils). Vištieną sudėkite į lėkštą stiklinį ar keramikinį indą. Dubenėlyje sumaišykite sojų padažą , degtinę, cheresą, rudajį lipnų cukrų ir imbierą. Maišyk..

Recepto vertinimas: 0

Blynai su grybais

Maišant kiaušinį, pieną, vandenį, miltus, paruošti vidutinio tirštumo tešlą.Džiovintus grybus išmirkyti ir sumalti. Jei naudojami šaldyti grybai – atšildyti, apvirti ir sumalti.Į keptuvę su įkaitintu aliejumi suberti susmulkintą svogūną. Kai jis šiek tiek apkepa, sudėti grybus..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis, troškinta su grybais ir bulvėmis

Žuvį nuvalyti ir atskirti filė. Aliejumi pateptame žemame troškintuve susluoksniuoti filė pakaitomis su virtomis supjaustytomis bulvėmis, prieskoniais ir paruoštais kapotais grybais. Viską apipilti aliejumi, sumaišytu su tarkuotu obuoliu arba citrinos sultimis. Uždengti ir ant mažos ugn..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies ir varškės kepsniukai

Smulkiai supjaustykite šaldytą žuvį. Susmulkintą svogūną apkepkite keptuvėje su aliejumi. Sumaišykite žuvį, varškę, svogūną, kaiušinį, įdėkite miltų, pagardinkite prieskoniais, druska, išmaišykite. Kepkite keptuvėje su aliejumi nedideliais kepsniukais. ..

Recepto vertinimas: 0

Kepsnys iš kalakutienos

Mėsą įtrinkite druska ir suriškite siūlu smarkiai suspaudusi. Įdėkite į aliejumi išteptą formą ir kepkite 1val. 175 laipsnių temperatūros orkaitėje. Išvirkite ryžius ir nukoškite. Ananasus išimkite iš sulčių, o sultis palikite. Agurką supjaustykite griežinėliais, papriką- j..

Recepto vertinimas: 3

Itališkai paruošti makaronai

Makaronus isvirti pasūdytame vandenyje ir iskrėsti į kiaurasamtį. Gilios keptuvės dugną istepti sviestu, pabarstyti tarkuotu sūriu ir sudėti pusę makaronų. Makaronus apslakstyti aliejumi, užpilti vienodu sluoksniu pomidorų tyrės ir ant virsaus sudėti likusius makaronus. Vėl paslakstyt..

Recepto vertinimas: 3

Kefalės vynuogių lapuose

Žuvis išskrodžiame, palikdami galvas, išvalome, nuplauname ir nusausiname. Apibarstome druska, žuvies prieskoniais, apšlakstome citrinų sultimis. Vynuogių lapus nuplauname ir nusausiname. Patepame alyvuogių aliejumi, apibarstome druska ir pipirais. Žuvis suvyniojame į vynuogių ..

Recepto vertinimas: 0

Jūrų gėrybių šašlykai

Ant 3 metalinių iešmų pakaitomis susmeigiame visas jūrų gėrybes. Paskui apšlakstome citrinos sultimis ir aliejumi. Kepame gerai įkaitintame grilyje apie 5 minutes, vis pavartydami ir apšlakstydami aliejumi. Nuimame jūrų gėrybes nuo iešmų, sudedame į lėkštes ir apibarstome ..

Recepto vertinimas: 4

Pica “Marinara”

Tešlą apšlakstykite aliejumi (1 šaukštas). Pomidorus supjaustykite ketvirčiais ir išimkite sėklas. Supjaustykite daržoves smulkiau ir sudėkite ant tešlos paviršiaus. Česnaką supjaustykite smulkiais gabaliukais ir jais apibarstykite pomidorų sluoksnį. Sudėkite prieskonius, vėl vis..

Recepto vertinimas: 0

Neapolietiška pica (I)

Užmaišykyte mielinę tešlą, palikite valandai pakilti, dar kartą ją išminkykite ir sudėkite į kepimo formą. Forma turi būti pakankamai aukšta, kadangi pica kepama orkaitėje iškyla. Tešlą apšlakstykite aliejumi, apibarstykite tarkuotu sūriu, uždėkite nuluptus ir ketvirčiais sup..

Recepto vertinimas: 0

Kiniški virtiniai

Išmaišome miltus verdančiame vandenyje, paskui - šaltame kartu su aliejumi. Suformuojame rutulį ir išminkome. Padarome 16 vienodų gabalėlių ir iškočiojame apskritimus. Ant apskritimų vidurio dedame įdarą ir rūpestingai užspaudžiame kraštelius, kad išeitų krepšeliai. Ruošdami ..

Recepto vertinimas: 0

VIŠTIENOS ŠLAUNELĖS KEPTOS ANT GROTELIŲ

Nuplautas, nusausintas slauneles itriname druska ir pipirais. Medus gerai ismaisomas su citrinos sultimis ir aliejumi. Gauta padaza uzpilame ant slauneliu ir ismaisome. Palaikome 2-3 valandas ir kepame ant groteliu. Kad slauneles nepriliptu prie groteliu, jas truputi patepame aliejumi. ..

Recepto vertinimas: 4

SILKIŲ SUKTINUKAI

Silkes ismirkyti, isvalyti, isimti kaulus, perpjauti isilgai. Ju puseles apibarstyti susmulkintomis petrazolemis, apslakstyti citrinos sultimis, aptepti aliejumi ir 1-2 val. palaikyti saldytuve.Paruosti idara: svogunus nulupti, siupjaustyti siaudeliais ir pakepinti su aliejumi, sudeti siaudeliais su..

Recepto vertinimas: 4

MARCIPANINIAI PYRAGĖLIAI IŠ TRAPIOS TEŠLOS SU ALIEJUMI

Kiaušinius išplakite su cukrumi bei vaniliniu cukrumi iki putų. Tada, lėtai pildami, įmaišykite aliejų ir pieną. Miltų, kepimo miltelių ir kakavos mišinį persijokite ir suberkite į kiaušinių ir aliejaus masę. Galiausiai įmaišykite migdolus, romą bei prieskonius. Į riebalais ište..

Recepto vertinimas: 5

JAUTIENOS KEPSNYS SU KARŠTOMIS DARŽOVĖMIS

Jautienos ispjova supjaustome kepsnio dydzio gabaliukais, pabarstome prieskoniais, aptepame aliejumi. Darzoves supjaustome lazdelemis, pabarstome prieskoniais, ipilame siek tiek aliejaus ir ismaisome, ikaitiname keptuve, sudedame darzoves, neluptus cesnakus, pievagrybius, viska apkepiname ir, iseme ..

Recepto vertinimas: 3

Grybų ir žuvies užkandis

Is keptos zuvies isimame kaulus. Susmulkiname morkas. Keptuveje su aliejumi pakepame 2 susmulkintus svogunus, idedame virtasmorkas, zuvi, apkepame, idedame prieskoniu. Keptuveje su aliejumi apkepame dar 2 susmulkintus svogunus, sudedame grybus, idedame prieskoniu. Atvesusius idarus atskirai sumalame..

Recepto vertinimas: 4

Bulvinių saulėgrąžų, morkų, baklažanų ikrai

Baklazanus nulupti, supjaustyti kubeliais, apkepti su aliejumi ir sudeti i troskintuva. Svogunus supjaustyti nedideliais gabaliukais, morkas sutarkuoti burokine trintuve ir apkepti su aliejumi. Paruostas darzoves sumaisyti su baklazanais, sudeti burokine trintuve sutarkuotas bulvines saulegrazas, pa..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su spageciais ir graikiniais riešutais

Vistu blauzdeles marinuojame su susmulkintais svogunais ir cesnakais, baltuoju vynu, druska ir prieskoniais 10-12 vai. Blauzdeles apkepame keptuveje su aliejumi, sudedame i troskintuva, supilame marinata, ipilame vandens ir istroskiname. Isvirtus spagecius dedame i keptuve su aliejumi, idedame graik..

Recepto vertinimas: 0

Aluje su džiovintais vaisiais kepti maltiniai

I farsa imaisome kiausinio plakini, kubeliais supjaustyta ir svieste pakepinta svoguna, batono riekele, krakmola ir prieskonius. Is paruostos mases formuojame maltinius, sudedame i aliejumi patepta skarda. Maltiniu virsu patepame aliejumi. I skarda supilame alu ir sudedame dziovintus vaisius. Kepame..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su riešutų ''patalėliais''

Vistiena sumaisome su razinomis, grietinele, tryniu ir kiausinio plakiniu, dziuveseliais ir paskaniname prieskoniais. Aliejumi pateptoje skardoje formuojame pailga kepsni, aptepame aliejumi, ipilame 1 stikline pasudyto vandens ir kepame 45 min. 220 C temperaturos orkaiteje. ''Pataleliams'' suplakame..

Recepto vertinimas: 0

BULVĖS SU LAŠIŠA

Bulves nuskusti ir supjaustyti 1/2 cm storio griezineliais. Kepimo skarda patepti aliejumi ir sudeti ten bulves, paslakstyti aliejumi ir kepti orkaiteje kol pagels. Svogunus supjaustyti griezineliais ir pakepti keptuveje ant aliejaus.I lekste deti po salotu lapa, ant ju sluoksni karstu bulviu, po to..

Recepto vertinimas: 0

Pica Venecija

Desra supjaustyti griezineliais. Pomidorus nuvarvinti ir supjaustyti griezineliais. Paprika nuplauti, isimti seklas ir supjaustyti juostelemis. Suri stambiai sutarkuoti. Picos paplotelius aptepti alyvu aliejumi, sudeti desra, paprikos, pomidorus, apsibarstyti suriu, prieskoniais ir druska. Virsu aps..

Recepto vertinimas: 0

Maltos kalakutienos kepsnys su džiovintomis kriaušėmis

Kalakutienos faršą sumaišome su kiaušinio plakiniu, grietinėlėje išmirkytomis batono riekelėmis ir prieskoniais.1/3 dalį taip paruošto faršo sumaišome su kubeliais supjaustytomis kriaušėmis, susmulkintais krapais ir saulėgrąžomis.Likusias 2/3 faršo padaliname pusiau. Iš vienos dal..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: aliejumi