6 rezultatų ieškant "nesmulkintais"

Persikų pyragas su šokolado gabaliukais

Šokolada sulaužyti nedideliais gabaliukais, persikus supjaustyti nedideliais kubeliais. Migdolus sukapoti. Sviestą išsukti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska. Po viena ikulti kiaušinius. Maišant suberti miltus su kepimo milteliais. Atsargiai įmaišyti šokoladą, migdolus, persikus. Te..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių mišrainė su mėsa

Bulvės, mėsa, grybai, svogūnai supjaustomi norimo dydžio gabaliukais. Aliejus, actas, citrinos sultys ir prieskoniai išplakami, užpilami ant bulvių ir lengvai sumaišoma. Mišrainė papuošiama nesmulkintais grybais. ..

Recepto vertinimas: 5

Viščiuko ir šparagų salotos (Ramunės)

Šlaunelę nulupti, supjaustyti kubeliais. Ananasus, kiaušinius sukapoti, suberti į dubenį, sudėti šparagus, riešutus, užpilti padažą ir išmaišyti. Palikti, kol "susidraugaus" (apie pusvalandį). Lėkštę klojame salotų lapais ir dedame salotas, puošiame kiaušiniu, nesmulkintais..

Recepto vertinimas: 0

Riešutų biskvito vyniotinis

Orkaitę įkaitinti iki 210°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir išplakti su cukrumi iki purios masės. Baltymus išplakti iki standžių putų ir dėti ant trynių masės. Ant viršaus užsijoti miltus ir maltus riešutus. Viską atsargiai išmaišyti. Skardą iškloti ..

Recepto vertinimas: 5

SALOTOS "GELTEKLĖ"

Geltekle sutarkuojame, apslakstome citrinos sultymis, lengvai paskrudiname. Morkas sutarkuojame grube trintuve. Saliero sakni supjaustome smulkiais siaudeliais, porus ziedais. Visus produktus sluoksniuojame: geltekles, morkos, salieras, poras, majonezas. Puosiame nesmulkintais riesutais. Salotas pas..

Recepto vertinimas: 2

Rauginti patisonai

Jaunus 4-7 cm skersmens patisonus nuplauti ir sluoksniuojant su prieskoniais sudeti i rauginimui skirta inda. Druska istirpinti saltame vandenyje, uzpilti ant patiso-nu ir paslegti. Pirmasias 1-2 dienas laikyti 18-20 C temperaturoje, veliau 0-4 C.Irugusius patisonus laikyti 0C. Ant surymo pavirsiaus..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: nesmulkintais