Konservuoti agurkai su patisonais (Ramunės)

Ingridientai:
1 l. stiklainiui:
450 g nedidelių agurkėlių,
150 g patisono,
skiltelė česnako,
krieno lapas,
krapų,
petražolės šakelė,
2 gvazdikėliai,
keli kvapieji pipirai.

Marinatui:
1 l. vandens,
40 g. druskos,
50 g. cukraus,
šaukštas acto.
Gaminimas
Patisoną perpjauti pusiau, išimti sėklas ir kartu su agurkais supjaustyti vienodo dydžio gabaliukais. Į stiklainį sudėti žalumynus ir prieskonius, paskui susluoksniuoti agurkus ir patisonus. Daržoves užpilti karštu marinatu (kad liktų nuo viršaus 2–1,5 cm tarpas), uždengti dangteliais ir pasterizuoti 10 min. Sandariai uždaryti.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!