Jautienos filė kepsneliai su sūriu

Ingridientai:
600 g. jautienos filė,
200 g. fermentinio sūrio,
2 šaukštai majonezo,
maltų raudonų saldžiųjų paprikų,
maltų juodųjų pipirų,
druskos, aliejaus kepti,
žalumynų papuošti.
Gaminimas
Filė nuplauname, nusausiname, supjaustome griežinėliais ir pamušame. Apibarstome mėsą prieskoniais ir druska. Dedame į aliejumi pateptą skardą. Kepame apie 20 minučių 230 laipsnių karštumo orkaitėje. Mėsai apkepus skardą ištraukiame. Kepsnio paviršių aptepame majonezu, apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepame dar apie 20 minučių, kol sūris pasidaro traškus. Atvėsiname, apibarstome žalumynais. Tiekiame su žaliomis arba marinuotomis daržovėmis, duona ar batonu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Ignė 2009-01-26 23:45:22
Tikrai skanu :)