INDIŠKA SRIUBA SU AVIENA

Ingridientai:
300 g avienos
1 svogūnas
2 šaukštai citrinos sulčių
žiūpsnelis ciberžolės
po šakele petražolių,
rozmarino, čiobrelių
pagal skonį druskos, lauro lapo
grietinės
Gaminimas
Susmulkintą svogūną pakepinti riebaluose. Įdėti ciberžolės ir ant silpnos ugnies dar 3 minutes kepti. Mėsą supjaustyti vidutinio didumo gabalėliais, žalumynus susmulkinti ir pakepinti keptuvėje kartu su mėsa. Viską kas paruošta sudėti į troškinimo indą, pasūdyti ir įdėti lauro lapą. Troškinti ant silpnos ugnies 1,5 valandos. Tada sultinį perkošti, įpilti citrinos sulčių, įdėti grietinės ir vėl sudėti mėsos gabalėlius. Sriuba tiekiama su biriai virtais ryžiais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!