18 rezultatų ieškant "priedais"

Lašišų suktinukai su pipirų padažu

Lašišą supjaustykite į 8 griežinėlius. Ant stalo padėkite 8 nuplautus kininio kopūsto lapus, ant kiekvieno lapo uždėkite po 1 valgomąjį šaukštą ryžių ir po griežinėlį lašišos. Pridėkite šiek tiek druskos, pipirų ir uždenkite griežinėliu kumpio. Suvyniokite..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos muštiniai džiūvėsėliuose

Iš nugarinės arčiau prie sprando atpjautus muštinius gerai išmuškite, įkirskite sausgysles, kauliuką suskuskite, apibarstykite druska, pipirais ir suvilgykite kiaušinyje. Tada apvoliokite džiūvėsėliais ir kepkite įkaitintuose riebaluose, kol pasidarys gražios aukso spalvos. Baikite k..

Recepto vertinimas: 0

Kubiška troškinta antis

šdarinėta antis supjaustoma gabalais, įtrinama druska su česnaku ir apkepinama aliejuje. Sudedami stambiai supjaustyti svogūnai, įpilama keli šaukštai vandens bei acto, užbarstoma raudonųjų pipirų ir uždengus patroškinama. Bulvės supjaustomos, sudedamos prie troškinamos anties ir u..

Recepto vertinimas: 0

Purus kiškienos arba triušienos apkepas

Mėsą supjaustyti gabalais ir sumalti mėsmale kartu su svogūnais, petražolės šaknimi ir morka. Į maltą mėsą su priedais pridėti sviesto, grietinės, įpilti vyno (sulčių), sultinio, ir viską 30 - 45 minutes troškinti. Paskui troškinį ataušinti, sumaišyti su džiūvėsėlais, prie..

Recepto vertinimas: 0

Pienių žiedų aptepas

Varškę ištrinam su cukrumi, druska, pienių žiedlapius sudedame į varškę ir permaišome. Tepame ant krekerių ar vaflių. Aptepą galima paskaninti ir kitais priedais : pipirais, česnaku, svogūnų laiškais, paetražolėm...

Recepto vertinimas: 0

Omletas su špinatais

Špinatus nuplauname ir 6-8 min. paverdame nedideliame vandens kiekyje. Nusunkiame, gerai nuvarviname ir supjaustome. 1 šaukštą aliejaus įkaitiname keptuvėje, sudedame nuluptą supjaustytą svogūną ir kepiname, kol suminkštėja, po to sumaišome su supjaustytais špinatais. Kiaušinius sum..

Recepto vertinimas: 4

Kiaulienos maltiniai

Mėsa sumalama kartu su piene mirkytu pyragu, sudedamas riebaluose pakepintas svogūnas, kiaušinio trynys, prieskoniai, truputis sultinio, pieno ar vandens, ir masė gerai išsukama. Paskui sudedamas išplaktas kiaušinio baltymas ir daromi maltiniai (60—100 g dydžio), pavoliojami džiūvėsė..

Recepto vertinimas: 0

Kepti kiaušiniai su pomidorais

Pomidorai supjaustomi griežinėliais ir su sviestu keptuvėje apkepinami. Ant jų įmušami kiaušiniai, pabarstomi druska ir uždengus kepama, kol baltymai sukrekės. Baigiant kepti, užbarstoma smulkiai pjaustytų svogūnų laiškų. Valgoma su duona, virtomis bulvėmis. Taip pat kiauš..

Recepto vertinimas: 5

Pica su dešra ir grybais

Varškę išmaišome su visais nurodytais priedais. Išminkytą paplotėlį dedame į skardą ir kepame kol pakils ir truputį apkeps. Tuo tarpu su trupučiu aliejaus pakepiname supjaustytus svogūnus, įdedame dešrą supjaustytą kubeliais,dedame jau pavirtus (5-10 min) šampinjonus, visa tai ke..

Recepto vertinimas: 5

Kūčiukai su priedais

Tryniai ištrinami su cukrumi, sudedamas ištirpintas sviestas, nuplikytos ir sugrūstos aguonos. Viską gerai išsukus, dedama grietinė, truputis druskos, miltai ir užminkoma tešla (jei ji bus labai kieta, reikia įpilti truputį pieno). Baigiant tešlą minkyti, įberiama prieskonių (vanilin..

Recepto vertinimas: 0

Ryžiai prie šašlyko (Weni)

Išvirti ryžius, įdėti tepamą sūrelį (gali būti sūris su priedais bus dar skaniau), įdeti sviesto ir gerai išmaišyti, galima įdeti ir šaukštą majonezo. Tiesiog siūlau pabandyti, nerealaus skonio ryžiai prie šašlyko. ..

Recepto vertinimas: 0

Baltasis arba spalvotasis glajus

Persijotą cukraus pudrą (kad nebūtų gumulėlių) sukite su kiaušinių baltymais (vandeniu ar kt. priedais), kol masė taps vientisa. Pagardinkite trupučiu citrinų sulčių bei aromatine esencija. Jei glajus per tirštas, įpilkite daugiau skysčio ar citrinų sulčių, jei per skystas, ..

Recepto vertinimas: 4

Pienių žiedų aptepas (Ramunės)

Varškę ištrinam su cukrumi ir druska. Pienių žiedlapius sudedame į varškę ir išmaišome. Tepame ant krekerių arba vaflių. Aptepą galima paskaninti ir kitais priedais : pipirais, česnaku, svogūnų laiškais, petražolėmis ir t.t. ..

Recepto vertinimas: 0

JAUTIENA KINIŠKAI

Mesa nuplauti, supjaustyti kuo siauresnem juostelem ir sudeti i dubeni. Labai smulkiai supjaustyti cesnaka, suberti ant mesos, uzpilti sojos padaza, vyno acta, suberti druska, cukru, juoduosius pipirus, aitriaja paprika. Mesa su priedais gerai ismaisyti ir palikti 12 val. saldytuve. Kas 2 val. reiki..

Recepto vertinimas: 4

ŽELĖ TORTAS II

Paruosti 2 lekstes zele (skirtingu spalvu, su priedais: ivairiomis uogomis, vaisiais, riesutais). Zele supjaustyti mazais gabaliukais, uzpilti 1 l grietines, kuriame istirpinta 30 g zelatinos. Viska atsargiai ismaisyti, pastatyti i saldytuva, kad sustingtu. Atvesusi torta isimti is formos, papuosti ..

Recepto vertinimas: 0

TINGINYS

Indeli kondensuoto pieno ideti i silta vandeni ir virti 20-30 min. Tuo metu i dubeni, kuriame butu patogu ismaisyti, sudeti sulauzytus, susmulkintus teslainius (1 teslaini i 6-8 dalis). Pakepinti zemes ir graikinius riesutus ir suberti ant sausainiu. Suberti kokoso drozles. Islydyti sviesta ir ten s..

Recepto vertinimas: 0

TRINTA DARŽOVIŲ SRIUBA SU PRIEDAIS

I troskintuva sudedame stambiai supjaustytas darzoves, ipilame aliejaus ir troskiname nuolat pamaisydami. Kai darzoves suminksteja, iberiame prieskoniu ir ipilame 150 g vandens, uzviriname. Smulkintuvu viska sutriname, supilame grietinele ir uzviriname. Vistienos file ir lasisos tile supjaustome ned..

Recepto vertinimas: 3

Kiaušinių ir alaus sriuba

I puoda supilame sultini, alu, idedame druskos, pipiru ir uzviriname. Kiausiniu trynius sumaisome su grietinele iri nuimta nuo virykles puoda maisydamisrovele pilame tryniu ir grietineles plakini. I karsta sriuba sudedame isplaktus baltymus, ismaisome, idedame susmulkintu petrazoliu. Patiekiame su a..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: priedais