Įdaryta paprika II

Ingridientai:
4 didelės paprikos
500 gramų maltos mėsos
3 morkos
svogūnas,druska,
pipirai,truputis aliejaus.
Gaminimas
Nuskustas dvi morkas sutarkuoti burokine tarka, svogūną supjaustyti ir kartu su morkom pakepinti ant aliejaus. Mėsytę pasūdyti, papipirnti, sudėti pakepinuką. Paprikos kotelį išpjauti, išimti sėklas, prikišti mėsytės, ir uždaryti, dėti į puodą, įpilti vandens iki pusės paprikos, supjausyti likusias morkas, ir troškinti apie valandą. Pries pabaigą į puodą galima pridėti pjaustytą griežinėliais ar šiaudeliais porą (labai gražiai atrodo). Patiekti su karštomis bulvėmis su krapais. (eva)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!