Grybų salotos su silke

Ingridientai:
0,5kg grybų,
1 silkė,
1 raugintas agurkas,
1 svogūnas,
2-3 šaukštai aliejaus,
acto,
lauro lapelių,
pipirų,
druskos.
Gaminimas
Perrinkti, nuplauti grybai verdami 15-20min. parūgštintame ir pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Išvirę supilami ant sietelio, kad nuvarvėtų vanduo, atvėsę supjaustomi plonais rėželiais. Išmirkyta silkė nulupama, atskiriama nuo kaulų ir smulkiai supjaustoma. Grybai sumaišomi su silke, susmulkintu svogūnu, nuluptu agurku, sudedami į salotinę ir užpilami aliejumi ar grietine. Salotos puošiamos grybų kepurėlėmis, kietai virtais kiaušiniais, žalumynais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!