Pikantiškas tuno paštetas su juodųjų ir žaliųjų alyvuogių tyre „Tapenada“

Ingridientai:
Tuno paštetui:
160 g konservuoto tuno
20 g minkšto sviesto
40 g 9% varškės
5 g konservuotų kaparėlių
druskos
maltų juodųjų pipirų

Alyvuogių tyrei „Tapenada“:
230 g alyvuogių be kauliukų
30 g silkės filė
1 arb. šaukštelis kaparėlių
1 arb. šaukštelis citrinos sulčių
1 česnako skiltelės
4 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus
čiobrelių
mairūno
druskos
maltų juodųjų pipirų
Gaminimas

Visus komponentus sudėti į virtuvės kombainą ir sutrinti iki vientisos masės, suberti prieskonius.

Alyvuogių tyrė „Tapenada“:
visus komponentus ir prieskonius sudėti į virtuvės kombainą ir sutrinti iki vientisos masės, maišant po truputį supilti alyvuogių a

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!