Grybų kukulaičiai


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
200 g virtų grybų,
5 šaukštai miltų,
1 svogūnas,
1 šaukštas tirpinto sviesto,
2 kiaušiniai,
1 šaukštas grietinės,
druskos.
Gaminimas:
Grybus ir svogūnus sumalti mėsmale, sumaišyti su smulkintais svogūnais, sviestu, kiaušiniais ir miltais. Viską gerai išmaišyti ir palaikyti šaltai, kad įsigertų miltai. Po to šaukšteliu formuoti kukulaičius ir pamažu dėti į verdantį vandenį ar sultinį. Virti kol iškyla į paviršių.

Tinka vartoti su:

Šiuos grybų kukulaičius galima valgyti su virtomis bulvėmis ar virti sriuboje ir joje palikti. Skanaus!


Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!