Florentietiška špinatų sriuba

Ingridientai:
1,5 l mėsos sultinio
750 g špinat7
1 – 2 svogūnai
1 stiklinė pieno
20 g sviesto
3 šaukšteliai krakmolo
2 kiaušinių tryniai
muskato riešuto
pipirų
druskos
Gaminimas

Svogūnus supjaustyti, šiek tiek pakepinti ir sudėti į užvirintą sultinį. Krakmolą ištirpdyti piene ir taip pat supilti į sultinį. Sudėjus supjaustytus špinatus virti 5 min. Išvirtą sriubą košti, sudėti sviestą, trynius, grūstus muskato riešutus. Pipiru ir druskos – pagal skonį. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!