Cukrinai biskvitiniai sausainiai


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
225 g miltų,
200 g miltinio cukraus,
3 kiaušinio tryniai,
4 baltymai,
60 g cukraus,
kvapiųjų lašų.
Gaminimas:
Cukrų ir kiaušinius suplakite šluotele, karšto vandens vonelėje kol mišinys įkais iki 40 laipsnių. Paskui iškelkite iš vonelės ir dar paplakite kol šiek tiek pravės. Įlašinkite kvapiuosius lašus, supilkite miltus ir palengva išmaišykite.
Pagamintą tešlą šaukštu išdėliokite į riebalais pateptą skardą ir apbarstykite cukrumi. Tada pastatykite sausainius 1 – 2 valandoms šiltoje sausoje vietoje ir paviršiuje plutelė pasidarys trapi dėkite kepti į orkaitę ir kepkite kol sausainukai pasidarys gelsvi. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!