Cukinijų, papr., obuolių, svog. pomid. morkų miš.

Ingridientai:
Po 1 kg paprikų,
rūgščių obuolių,
pomidorų,
po 500 g cukinijų,
svogūnų,
žalių pomidorų,
250 g morkų.

Marinatui:
2 l vandens,
4 šaukštai cukraus,
2 šaukštai druskos,
3 stiklinės acto,
10-12 kvapiųjų pipirų,
0,5 stiklinės aliejaus.
Gaminimas
Pomidorus 1-2 min. plikyti 90-95 C temperatūroje, atvėsinti šaltu vandeniu, nulupti ir supjaustyti skiltelėmis. Iš obuolių ir paprikų išimti sėklas ir supjaustyti kvadratėliais, cukinijas ir morkas - kubeliais, svogūnus -žiedais. Visus produktus išmaišyti ir sudėti į stiklainius. Išvirti marinatą, supilti į jį aliejų, suplakti ir užpilti ant daržovių.
Pasterizuoti 90C temperatūūroje 1 įįtalpos stiklainius 30 min. Sandariai užždaryti.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!