Cikorijų salotos su rūkyta lašiša

Ingridientai:
250 g porų
1 šaukštas garstyčių
1 kiaušinio trynys
1 šaukštelis cukraus
8 šaukštai balto vyno
2 šaukštai citrinų sulčių
250 g cikorijų
100 g rūkytos lašišos
pipirų
druskos
Gaminimas

Porus ar svogūnėlius supjaustykite 5 cm ilgio gabalėliais, po to - plonomis juostelėmis. Trumpam jas panadinkite į karštą vandenį, kad sušvelnėtų skonis. Nuvarvinkite ant sietelio. Trynį sutrinkite su garstyčiomis, cukrumi, vynu ir citrinų sultimis. Padažą pagardinkite druska ir pipirais. Nuvalykite cikorijas, (kartu su koteliu -jei jis neapkartęs) supjaustykite plonais griežinėliais. Lašišą supjaustykite plonomis juostelėmis. Daržoves ir padažą kruopščiai sumaišykite, prieš tiekiantį stalą apibarstykite lašišos gabalėliais. Lašišą galima sumaišyti su daržovėmis. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!