25 rezultatų ieškant "kiekviena"

Kalakutienos salotos su vaisiais ir salierais

Mėsą supjaustyti kubeliais. Apelsiną nulupti su baltuoju sluoksniu, išskirstyti skiltelėmis ir kiekvieną perpjauti pusiau, išimti sėkleles. Salierus supjaustyti griežinėliais. Į dubenėlį sudėti mėsą, supjaustytas apelsino skilteles, nuplautas ir nusausintas vynuoges, salierus, migdo..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies filė su cukinijomis

Jeigu filė didelė, ją supjaustyti 3-4 cm gabaliukais. Citrinos odelę sutarkuoti, o iš citrinos išspausti sultis. Cukinijas supjaustyti skiltelėmis. Įkatinti orkaitę iki 240 C. Iš aliuminio folijos išpjauti 4 kvadratus, juos ištepti sviestu ir į kiekvieną įdėti storą sluoksnį cukin..

Recepto vertinimas: 0

Cukruoti abrikosai, aplieti šokoladu

1.Formą išklokite pergamentiniu popieriumi arba folija. Kiekvieną abrikosą supjaustykite į tris dalis. 2.Tamsaus šokolado plytelessudėkite į nedidelį karščiui atsparų dubenėlį. Jį įtaisykite virš verdančio vandens puodo ir maišykite, kol šokoladas ištirps. Šiek tiek ataušinki..

Recepto vertinimas: 0

Žvilgantys imbieriniai sausainiai

Dubenyje, kuriame minkysite tešlą suberkite ir išmaišykite miltus, kepimo miltelius, maltus prieskonius (išskyrus vanilinį cukrų). Išlydykite ir ataušinkite sviestą. Atskirame inde suberkite cukrų, vanilinį cukrų, druską, įmuškite kiaušinius, supilkite ataušusį sviestą ir viską..

Recepto vertinimas: 3

Velykiniai bulvių kiaušiniai

1. Įkaitinkite orkaitę iki 220 arba 180 temperatūros. Nušveiskite bulves, nušluostykite sausai. Šakute įdurkite bulves 2-3 vietose. (Jei norite, kad odelės būtų švelnesnės, patepkite bulves riebalais arba įvyniokite kiekvieną į foliją.)2. Sudėkite bulves į negilią kepimo skardą...

Recepto vertinimas: 0

Raganos kepsnys

Sviesta istrinti su cukrumi ir kiausiniu. Kepimo miltelius ismaisyti su grietine ir sudeti i sviesta. Taip pat sudeti vanilini cukru, cinamona, miltus ir gerai ismaisyti bei isminkyti. Tesla padalyti i dvi dalis. Viena dali iskocioti ir padeti i tortine. Kita dali padaryti lyg juostele ir uzdejus an..

Recepto vertinimas: 5

Nicos salotos su tunu ir ančiuviais

Tuną perdėkite į sietelį ir nuvarvinkite, sudėkite į lėkštę ir sutrinkite jį šakute. Virtas bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais. Pomidorus nuplaukite, pašalinkite kotelio pagrindus ir kiekvieną supjaustykite į aštuonias dal..

Recepto vertinimas: 0

Sūrio ir kumpio vyniotiniai (suktiniai)

1. Ištirpinkite puode sviestą. 2. Į dubenį įpilkite šilto vandens ir jame išmaišykite mieles. 3. Sudėkite grietinę, ištirpintą sviestą, druską, šviesų sirupą, įmuškite kiaušinį, suberkite didžiąją dalį miltų, suminkykite tešlą. 4. Uždenkite tešlą rankšluoščiu ir pa..

Recepto vertinimas: 0

Folijoje keptos bulvės

Įkaitinkite orkaitę iki 200 - 225 C temperatūros. Nuplaukite ir nusausinkite bulves. Kiekvieną atskirai suvyniokite į foliją, sudėkite į kepamąją skardą ir kepkite 40 -- 60 minučių. Kai bulvės iskeps, atvyniokite foliją, kiekvieną bulvę perpjaukite kryžmai, užlenkite folijos kras..

Recepto vertinimas: 4

Baklažanai su pomidorais ir sūriu

Kiekvieną baklažaną supjaustome išilgai į 8 maždaug 5 mm storio juosteles. Dvi minutes blanširuojame verdančiame vandenyje, išgriebiame, nusausiname. Kiekvieną pomidorą ir sūrį supjaustome į 8 gabalėlius. Baklažanų juosteles sukryžiuojame uždėdami vieną ant kitos, apibarst..

Recepto vertinimas: 0

Dešrelės "kailinukuose"

Kiekvieną bekono gabalėlį apibarstome prieskoniais ir apsukame aplink dešrelę. Kad neišsivyniotų, sutvirtiname mediniu smeigtuku. Paruoštas dešreles dedame ant grilio grotelių, kurias užkeliame kuo aukščiau. Vartydami kepame 15 minučių. Kiekvieną ragelį perpjauname išilga..

Recepto vertinimas: 0

Vynuogių lapuose marin. agurkai

Agurkus porai valandų pamerkti į šaltą vandenį. Vynuogių lapus nuplikyti verdanciu vandeniu. Išvirti marinatą iš vandens, druskos ir rūgšties. Kiekvieną agurką įvynioti į vynuogės lapą ir talpiai sudėti į iškaitintus stiklainius. Užpilti marinatu ir palikti valandai. Po valand..

Recepto vertinimas: 0

Pyragaičiai su riešutų įdaru

Grietinėlės sūrį ir sviestą maišikliu išsukti iki purumo. Suberti cukrų, miltus ir užminkyti tešlą. Iš tešlos suformuoti rutulį ir padalyti į keturias dalis. Jas šiek tiek paploti, sudėti į atskirus plastikinius maišelius ir 2 val. palaikyti šaldytuve. Ištraukus iš šaldy..

Recepto vertinimas: 0

Troškinti obuolių kukulaičiai (Jūratės)

Išvirtas bulves sutrinti, įmušti kiaušinį, įberti miltų, truputį druskos, išminkyti tešlą. Obuolius nulupti, supjaustyti kiekvieną į 4 dalis, išimti sėklalizdžius, apšlakstyti citrinos sultimis. Formuoti iš bulvių tešlos kukulius, į kiekvieną įdedant po obuolio skiltelę. Ge..

Recepto vertinimas: 0

Spagečiai su keptomis jūros gėrybėmis

Pamerkite moliuskus ir midijas į atskirus indus su šaltu vandeniu 1 valandai. Nusausinkite ir padėkite į šalį. Pašalinkite taškuotą kalmarų odelę ir supjaustykite juos mažais gabalėliais, čiulptuvus perpjaukite pusiau. Nuo pomidorų nukoškite skysčio perteklių ir plonai juos supja..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos filė ir daržovių paketėliai

Iš anksto pavirkite bulves verdančiame vandenyje 5 minutes; nusausinkite ir atšaldykite. Padėkite kiekvieną viščiuko krūtinėlę ant 50 cm kvadratinės storesnės folijos. Padalinkite bulves, cukiniją, morkas, grybus ir svogūną į keturias dalis ant folijos gabaliukų; pabarstykite drus..

Recepto vertinimas: 0

Baklažanų ir pomidorų apkepas

Baklažano griežinėlius sudėkite sluoksniais į kiaurasamtį, kiekvieną sluoksnį pabarstydami druska. Palikite pastovėti 30 min., po to perliekite vandeniu ir nusausinkite virtuvine šluoste. Iki 200°C temperatūros įkaitinkite orkaitę. Keptuvėje įkaitinkite 2 valg. š. aliejaus, su..

Recepto vertinimas: 0

Kukulaičiai su žalumynais

Maltą mėsą sumaišome su žiupsneliu maltų baltųjų pipirų ir druskos. Pridengę laikome 15 minučių šaltai. Žalumynus sumaišome su sviestu ir citrinų sultimis. Batoną užpylę šaltu vandeniu išbrinkiname, nuspaudžiame ir kartu su kiaušinių tryniais bei saldžiosiomis paprikomis ..

Recepto vertinimas: 0

Sūris su aviečių padažu

Uogas perrenkame. Pusę jų sutriname, padarydami tyrę. Ją sumaišome su per sietelį pertrinta varške ir pienu. Pagardiname cukrumi, druska ir maltais pipirais. Svogūną nulupame ir smulkiai supjaustome. Salotas suplėšome nedideliais gabalėliais. Citrinų sultis sumaišome su šaukštu ali..

Recepto vertinimas: 0

Lazdyno riešutų ir migdolų tortas

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti ant lentos. Viduryje padaryti įdubimą. Į jį įmušti kiaušinius, sudėti medų, įberti druskos ir supilti citrinos sultis. Sviestą arba margariną supjaustyti gabalėliais ir išdėlioti kaubur..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos trikampiai su krabų kremu

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Sluoksniuotos tešlos lakštus perpjauti skersai pusiau ir kiekvieną kvadratą padalyti į du trikampius. Juos sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir aptepti tryniu, išplaktu su nedideliu kiekiu vandens. Trikampius kepti 12-15 min., iške..

Recepto vertinimas: 0

Rusiška rūgštynių sriuba

Jautienos gabalą ir kumpį sudėkite į didelį puodą, įpilkite vandens. Truputį pasūdykite, įberkite pipirų, užvirinkite, nugriebkite putas ir virkite 2,5 valandos ant silpnos ugnies. Per tą laiką kitame puode užvirinkite 2-3 l vandens, apvirkite jame nuluptas ir švariai nuplautas dar..

Recepto vertinimas: 0

Bavariški riebaluose kepti paplotėliai

Miltus persijoti į dubenėlį. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį suberti sutrupintas mieles, šaukštelį cukraus, supilti pusę pieno ir su nedideliu kiekiu miltų paruošti įmaišalą. Dubenėlį uždengti ir 20 min. laikyti šiltoje vietoje, kad iškiltų. Į dubenį su miltais ..

Recepto vertinimas: 0

Katalonietiški įdaryti upėtakiai

Upėtakius išvalykite, nuplaukite, perpjaukite pilvą, išimkite kaulus, įtrinkite rupia druska ir citrinos sultimis. Paruoškite įdarą: svogūnus, alyvas, migdolus, grybus nuplaukite, gerai susmulkinkite, viską sumaišykite dubenyje. Įberkite druskos, trintų baltųjų pipirų, truputį ali..

Recepto vertinimas: 0

ITALIŠKAS JAUTIENOS - DARŽOVIŲ APKEPAS

Mesa supjaustyti vidutinio dydzio gabaleliais ir atmusti. Kiekviena gabaliuka pasudyti, papipirinti, pabarstyti prieskoniais ir apkepinti aliejuje. Apkepta mesa sudeti i keptuve aukstais krastais, visi gabaleliai turi siekti dugna. Sutarkuoti morkas burokine tarka ir sudeti jas ant jautienos gabalel..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: kiekviena