6 rezultatų ieškant "pagrindinio"

Rudasis vyno padažas

Svogūną sutarkuoti ir sudėti į apkepintus miltus. Kai pagrindinis rudasis padažas išvirs, supilti vyną, pagardinti citrinos sultimis, cukrumi, aštriuoju padažu, prieskoniais. Grietinės nedėti. ..

Recepto vertinimas: 0

Kmynų padažas

Į pagrindinį baltą padažą sudėti kmynus. ..

Recepto vertinimas: 0

Citrinų padažas II

Į pagrindinį baltą padažą sudėti prieskonius. Kiaušinio trynį išplakti su trupučiu sultinio, supilti į padaža, pakaitinti, bet neužvirti. ..

Recepto vertinimas: 0

Padažas su garstyčiomis arba krienais

Į pagrindinį baltą padažą sudėti prieskonius ir išmaišyti. ..

Recepto vertinimas: 0

Padažas su salierais ar petražolėm

Į pagrindinį baltą padažą sudėti tarkuotas prieskonines daržoves, kondensuotą pieną ir pavirinti. Kai jos išvirs, suberti žalumynus. ..

Recepto vertinimas: 0

Uogų ar vaisių padažas

Į pagrindinį rudąjį padažą baigiant virti sudedama uogų ar vaisių košė. Jei košė su kauliukais ar žievelėmis, prieš dedant pertrinti per sietelį. Padažą pagardinti cukrumi, galima pridėti gvazdikėlių ir cinamono. Patiekti prie virtos ar keptos jautienos, briedienos ar valgių i..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pagrindinio