6 rezultatų ieškant "pagrindinio"

Rudasis vyno padažas

Rudasis vyno padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Pagrindinio rudojo padažo, 1 mažas svogūnas, 0,5 stiklinės raudonojo vyno, cukraus, 1 šaukštas citrinos sulčių, truputis imbiero ar muskatinio riešuto, aštraus padažo.  Gaminimas: Svogūną sutarkuoti ir sudėti į apkepintus mil..

Recepto vertinimas: 0

Kmynų padažas

Kmynų padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Pagrindinio balto padažo, 1 šaukštelis kmynų, 1 šaukštelis sviesto.  Gaminimas: Į pagrindinį baltą padažą sudėti kmynus. Tinka vartoti su:  Padažas tinka su virta aviena, briediena ar jautiena.  ..

Recepto vertinimas: 0

Citrinų padažas II

Citrinų padažas II Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Pagrindinio balto padažo, 1 citrnos sultys, tarkuota 0,5 citrinos žievelė, truputis cukraus, (1 - 2 kiaušinių tryniai) Gaminimas: Į pagrindinį baltą padažą sudėti prieskonius. Kiaušinio trynį išplakti su trupučiu sultinio, supilti ..

Recepto vertinimas: 0

Padažas su garstyčiomis arba krienais

Padažas su garstyčiomis arba krienais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Pagrindinio balto padažo, 1 šaukštas garstyčių arba 2 šaukštai krienų, acto arba citrinos rūgšties, truputis cukraus.  Gaminimas: Į pagrindinį baltą padažą sudėti prieskonius ir išmaišyti. Tinka vartoti ..

Recepto vertinimas: 0

Padažas su salierais ar petražolėm

Padažas su salierais ar petražolėm Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Pagrindinio balto padažo, 1 šaukštas tarkuoto saliero ar petražolės, 1 šaukštas smulkiai sukapotų saliero ar petražolės lapelių, 1 šaukštelis kondensuoto pieno.  Gaminimas: Į pagrindinį baltą padažą sudėti..

Recepto vertinimas: 0

Uogų ar vaisių padažas

Uogų ar vaisių padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Pagrindinio rudojo padažo, 2 šaukštai obuolių, serbentų, bruknių arba slyvų košės, cukraus.  Gaminimas: Į pagrindinį rudąjį padažą baigiant virti sudedama uogų ar vaisių košė. Jei košė su kauliukais ar žievelėmis,..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pagrindinio