CAFE DIABLO

Ingridientai:
1/4 stiklinės užplikytos karštos kavos
70ml brendžio
20ml apelsininio likerio (geriausia Grand Marnier)
6 gvazdikėliai
truputi apelsino ir citrinos žievelės

Gaminimas
Visus produktus išskyrus kavą pakaitinti geležiniame puodelyje. Kai brendis pradės skleisti aromatą, padegti šį mišinį ir leisti degti tik 20 s.(jei dar degs uždengti lėkštele). Į puodelį supilti karštą kavą ir išėmus žieveles į kavą supilti brendžio mišinį.
Šviežiai užplikyta kava po 20 min. praranda savo skonį ir pradeda kartėti.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!