Bulvių ir dešros apkepas


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

4 – 5 bulvės,
200 g virtos dešros,
2 – 3 svogūnai,
2 morkos,
100 g margarino,
maltų kalendrų grūdeliai,
1 stiklinė grietinės,
50 g olandiško sūrio,
druska.

Gaminimas:
Nuskustas bulves supjaustykite griežinėliais, 3 – 5 minutes pavirkite pasūdytame vandenyje, nusunkite. Svogūnus supjaustykite griežinėliais ir pakepinkite riebaluose. Morką stambiai sutarkuokite, dešrą supjaustykite griežinėliais. Į paruoštą indą sluoksniuokite bulves, dešrą, svogūnus ir tarkuotas morkas. Kiekvieną sluoksnį apšlakstykite grietine. Viršutinis sluoksnis turi būti bulvių. Supilkite likusią grietinę, užbarstykite smulkiai tarkuotą sūrį,,,,,. Kepkite orkaitėje 25 – 30 minučių.

Tinka vartoti su: Valgykite su raugintais kopūstais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!