19 rezultatų ieškant "aluje"

Aluje troškinta jautiena

Svogūną supjaustyti ir sumaišyti su druska, pipirais, garstyčiomis. Mišiniu įtrinti mėsą ir palaikyti 30 minučių šaltai. Tada pakepinti, užpilti alumi, įdėti kmynų, citrinos žievės, duonos plutelių ir troškinti. Patroškinus, mėsą supjaustyti ir patiekti su bulvėmis. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 4

Jautiena troškinta aluje

Svogūną sutarkuoti arba smulkiai sukapoti ir sumaišyti su druska, pipirais, garstyčiomis. Mišiniu įtrinti mėsą ir palaikyti ją ne mažiau kaip 30 minučių šaltai. Paskui pakepinti įkaitintuose riebaluose, užpiliti alumi, įdėti kmynų, susmulkintą citrinos žeivelę, duonos plutelių..

Recepto vertinimas: 0

Aluje kepti vištų sparneliai

Sparnelius įtriname susmulkintu česnaku, druska, pipirais ir paliekame 1 valandai uždengtame inde. Morkas nuskutame, supjaustome griežinėliais ir jais išklojame skardos dugną. Ant morkų sudedame vištų sparnelius ir užpilame alumi. Kepame 200 - 230C temperatūros orkaitėje. Kas 15 minu..

Recepto vertinimas: 4

Aluje troškintas karpis

Išvalytas karpis supjaustomas gabalais, pasūdomas, pabarstomas miltais, pipirais, užpilamas atskiestu actu ir pusvalandį palaikomas šaltai. Į puode pakaitintą alų sudedamas karpis, sviestas, suberiami džiūvėsėliai, uždengiama ir troškinama 30 - 40 minučių. Baigiant troškinti sudeda..

Recepto vertinimas: 1

Karamelinis kiaulienos kumpis, virtas aluje

Dėkite į didelį puodą 2 kg kiaulienos kumpį, 100g supjaustytų svogūnų, 100g morkų, 100g saliero gumbo, 20g druskos, užpilkite 1 litru vandens, 1 litru alaus, įmeskite 6 laurų lapus ir virkite apie dvi valandas. Kiaulienos kilogramas vidutiniškai verda apie 50 min. Įkaitinkite orkait..

Recepto vertinimas: 3

Kapotos avienos kebabas, pamarinuotas aluje, daržovių salotos ir jogurto padažas

Avienos kumpį supjaustyti gabaliukais ir užpilti alumi, laikyti saldytuve 3 val.Į virtuvės smulkintuvą sudėti marinuotą mėsą, sukapoti smulkiais gabaliukais (masė turi būti lipni). Į kapotą avieną sudėti kiausinį, prieskonius, žoleles ir sumaisyti iki vientisos masės. Apkepti kept..

Recepto vertinimas: 2

Aviena, marinuota aluje

Avieną supjaustome kubeliais, užpilame alumi ir padedame 2 valandoms šaltai. Svogūnus nulupame ir supjaustome žiedais. Paprikas perpjauname per pusę, išvalome ir supjaustome kvadratėliais. Mėsą, daržoves ir ananaso žiedus pakaitomis susmeigiame ant iešmų. Kepame įkaitintame ..

Recepto vertinimas: 0

Aluje troškintas kumpis

Sudėkite į didelį puodą kumpį bei daržoves, sumeskite laurų lapus ir užpilkite alumi. Virkite apie pusantros valandos. Kiaulienos kilogramas vidutiniškai verda apie 50 min. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros. Išvirusio kumpio viršų supjaustykite kryžmai ir užberkit..

Recepto vertinimas: 0

Aluje kepti kiaulienos maltiniai su voveraičių įdaru

Faršą sumaišome su išplaktu kiaušiniu, duonos riekelėmis, prieskoniais, krakmolu ir svieste pakepintais svogūno kubeliais. Įdarui svieste pakepiname smulkintą svogūną su voveraitėmis, paskaniname druska, sumalame mėsmale ir sumaišome su krakmolu. Formuojame maltinius įdėdami po ša..

Recepto vertinimas: 5

Aluje troškinta antis

Antį gerai išplauti. Smulkiai supjaustyti obuolį, nuplauti razinas, supjaustyti ir pakepinti svogūną, viską sudėti į virtus ryžius ir gerai išmaišyti. Antį įtrinti druska, kvapiaisiais pipirais, muskato riešutu ir baziliku. Tada į antį sudėti paruoštą įdarą ir ją įdėti į t..

Recepto vertinimas: 4

ANTIS ALUJE

Anti gerai ispalauti. Smulkiai supjaustyti obuoli, nuplauti razinas, supjaustyti ir pakepinti svoguna, viska sudeti i ryzius ir gerai ismaisyti. Anti itrinti druska, kvapiaisiais pipirais, muskato riesutu ir baziliku. Tada i anti sudeti idara ir ja ideti i troskinimo inda. Tuomet supilti alu, alus t..

Recepto vertinimas: 0

ALUJE TROŠKINTAS KARPIS

Isvalytas karpis supjaustomas gabalais, pasudomas, pabarstomas miltais, pipirais, uzpilamas atskiestu actu ir pusvalandi palaikomas saltai. I puode pakaitinta alu sudedamas karpis, sviestas, suberiami dziuveseliai, uzdengiama ir troskinama 30-40 minuciu. Baigiant troskinti sudedamos razinos, tarkuot..

Recepto vertinimas: 0

KARŠIS ALUJE

Nesupiaustyta zuvi pasudykite, apibarstykite maltais pipirais ir kepkite svieste. Baigiant kepti, sudekite svoguno griezinukus, petrazoles saknele, smulkiai supiaustyta saliera, sutrintus pyragi dziuveselius, kvapiuosius pipirus ir lauro lapa. Zuviai iskepus, supilkite alu ir dar troskinkite. Padaza..

Recepto vertinimas: 0

ALUJE TROŠKINTAS KUMPIS

Sudekite i dideli puoda kumpi bei darzoves, sumeskite lauru lapus ir uzpilkite alumi. Virkite apie pusantros valandos. Kiaulienos kilogramas vidutiniskai verda apie 50 min. Ikaitinkite orkaite iki 200 laipsniu temperaturos. Isvirusio kumpio virsu supjaustykite kryzmai ir uzberkite cukraus (virsus tu..

Recepto vertinimas: 0

Aluje kepti maltiniai su voveraičių įdaru

Farsa sumaisome su kiausinio plakiniu, duonos riekelems, prieskoniais, krakmolu ir svieste pakepintais svoguno kubeliais.Idarui svieste pakepiname susmulkinta svoguna su voveraitemis, paskaniname druska, sumalame mesmale ir sumaisome su krakmolu.Formuojame maltinius idedami po sauksta idaro. Maltini..

Recepto vertinimas: 0

ALUJE TROŠKINTA ŽUVIS

Zuvies file supjaustome griezineliais, pabarstome druska, pipirais ir laikome 30 min. Prieskonines darzoves supjaustome griezineliais ir kepiname iki rusvos spalvos, i keptuve dedame zuvu gabalelius bei pakepintas darzoves, ipilame 1 sauksta alaus, supilame alieju, ispaudziame citrinu sulciu, suberi..

Recepto vertinimas: 0

Aluje su džiovintais vaisiais kepti maltiniai

I farsa imaisome kiausinio plakini, kubeliais supjaustyta ir svieste pakepinta svoguna, batono riekele, krakmola ir prieskonius. Is paruostos mases formuojame maltinius, sudedame i aliejumi patepta skarda. Maltiniu virsu patepame aliejumi. I skarda supilame alu ir sudedame dziovintus vaisius. Kepame..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, troškinta aluje

Pasudyta, pabarstyta norimais prieskoniais jautiena, supjaustyta gabaleliais, pakepinti puode aliejuje, kol visa mesa apkeps. Atskirai vos vos apkepinti svogunus ir sudeti i puoda. Kai mesa isskirs sultis, sudeti nestorais griezineliais supjaustyta morka. Tegu visa tai pasitroskina, mazdaug pusvalan..

Recepto vertinimas: 0

vištiena aluje

Sparnelius įtriname prieskoniais, druska,kmynais ir paliekame pusvalandžiui ,po to vištienos sparnelius apvoliojame miltuose ir apkepame keptuvėje,į puoda įpilame 1 stiklinę vandens sudedame apkeptus sparnelius ir užviriname,po to ipilame alų,sudedame svogūnus ir grietinę.Troškiname apie..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: aluje