Bulvinė pica

Ingridientai:
1,5 kg bulvių
250 ml grietinėlės
4 kiaušiniai
2 šaukšteliai šviežio raudonėlio
100 g tarkuoto parmezano
500 g pomidorų
300 g mozarelos
100 g saliamio
druskos
pipirų
Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 200 - 225 °C temperatūros. Nuskuskite ir nuplaukite bulves. Išmaišykite grietinėlę ir plaktus kiaušinius. Sutarkuokite bulves ir tuoj pat sudėkite į išplaktus kiaušinius kartu su parmezanu ir raudonėliais. Sviestu ištepkite kepamąją formą. Bulvių mišinį supilkite į formą ir padėkite į orkaitę ant viršutinės skardos. Picos paplotį kepkite 20 minučių. Nuplaukite ir griežinėliais supjaustykite pomidorus. Supjaustykite mozarelą. Picą papuoškite pomidorų ir dešros griežinėliais, paskaninkite druska, pabarstykite mozarelos sūriu. Picą vėl įdėkite į orkaitę, šį kartą ant pačios žemiausios skardos, ir kepkite 20 minučių. Išjunkite orkaitę ir palikite picą 5 minutėms atvėsti. Prieš pat patiekdami, ant picos pabarstykite pipirų.Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!