Bulvienė su duona ir česnaku

Ingridientai:
2—3 bulvės,
svogūnas,
lauro lapas,
1,5l vandens,
šaukštelis miltų,
druskos,
3 riekės juodos duonos be plutos,
4—5 skiltelės česnako,
50 g riebalų.
Gaminimas
Į vandenį sudedamos bulvės, susmulkintas svogūnas, lauro lapas, įberiama druskos ir verdama. Išvirusios bulvės išgriebiamos, sumaigomos, suberiami miltai, sumaišoma, ir tyrė supilama į vandenį, kuriame virė bulvės, Juoda duona supjaustoma maždaug 3x3 cm kubiukais, apkepinama riebaluose, įtrinamą susmulkintu, su cukrumi ištrintu česnaku, sudedama į lėkštes ir užpilama karšta paruošta sriuba.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!