Bulvienė su duona ir česnaku

Ingridientai:
2—3 bulvės,
svogūnas,
lauro lapas,
1,5l vandens,
šaukštelis miltų,
druskos,
3 riekės juodos duonos be plutos,
4—5 skiltelės česnako,
50 g riebalų.
Gaminimas
Į vandenį sudedamos bulvės, susmulkintas svogūnas, lauro lapas, įberiama druskos ir verdama. Išvirusios bulvės išgriebiamos, sumaigomos, suberiami miltai, sumaišoma, ir tyrė supilama į vandenį, kuriame virė bulvės, Juoda duona supjaustoma maždaug 3x3 cm kubiukais, apkepinama riebaluose, įtrinamą susmulkintu, su cukrumi ištrintu česnaku, sudedama į lėkštes ir užpilama karšta paruošta sriuba.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!