Braziliškas padažas Carioca

Ingridientai:
2 valgomieji šaukštai labai aštrių raudonųjų pipirų,
100 g baltojo romo,
1-2 citrinos arba 50 g acto,
smulkintų petražolių,
druskos.
Gaminimas
2 valgomuosius šaukštus aštrių pipirų (Malagueta) suberkite į dubenį, supilkite baltąjjį romą, actą, 1 arba 2 citrinų sultis (priklausomai nuo citrinų dydžio) ir valandą palaikykite. Po to pipirus sugrūskite, neišgriebiant iš skysčio. Įberkite žiupsnį smulkintų petražolių ir druskos.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!