Avižiniai pyragaičiai

Ingridientai:
1 stiklinė avižinių dribsnių;
½ stiklinės pieno;
50 g sviesto;
1 stiklinė cukraus;
2 kiaušiniai;
2 stiklinės miltų;
½ stiklinės razinų;
2 arb. š. kepimo miltelių;
1 arb. š. vanilinio cukraus;
50 g juodojo šokolado;
50 g pieniško šokolado.
Gaminimas
Avižinius dribsnius sumaišome su pienu ir palaikome 1 val. Dubenėlyje išsukame sviestą su cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Maišydami įdedame trynius. Tada sudedame išbrinkintus dribsnius, susmulkintas razinas ir dalimis pilame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Kepame vidutinio karštumo orkaitėje nedidelėse sviestu pateptose formelėse. Atvėsusius papuošiame ištirpintu juodu ir pienišku šokoladu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!