Aštrūs vištų sparneliai

Ingridientai:
12 didelių vištų sparnelių,
180 ml aliejaus,
2 grūstos česnako skiltelės,
šaukštas aitriųjų paprikų,
šaukštas maltų kmynų,
šaukštas maltų ciberžolių,
šaukštas maltų kalendrų,
šaukštas tarkuotų citrinų žievelių,
2 šaukšteliai čilių miltelių,
2 šaukšteliai kario.
Gaminimas
Sparnelius įpjauname dviejose vietose. Dideliame dubenyje sumaišome likusius komponentus, sudedame vištų sparnelius ir išmaišome. Uždengiame ir marinuojame šaltoje vietoje 3 valandas arba per naktį.

Sparnelius kepame grilyje arba keptuvėje, kol apskrunda, o plutelė tampa ruda. Tiekiame šaltus arba karštus.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!