ANT GROTELIŲ KEPTI ŠONKAULIUKAI

Ingridientai:
1,2 kg kiaulienos
šonkauliukų,
druskos.
Uždarui:
2 šaukštai aliejaus,
šaukštas citrinos sulčių,
šaukštas sojos padažo,
šaukštas medaus,
1-2 skiltelės česnako.
Gaminimas
Paruošti uždarą: česnakus nulupti, smulkiai sukapoti. Supilti aliejų, citrinos sultis, sojos padažą, sudėti medų ir viską gerai išmaišyti.
Mėsą nuplauti, nušluostyti, padalinti porcijomis, pasūdyti ir 3-4 valandoms sudėti į uždarą. Paskui išimti ir po 15 min. iš abiejų pusių kepti ant grotelių. (----)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!